GENEL Haber Girişi : 04 Mart 2020 23:20

BİRLİK HABER-SEN’DEN, NURHAK ENSARİOĞLU’NA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

BİRLİK HABER-SEN’DEN, NURHAK ENSARİOĞLU’NA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
D.BAKIR- Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığına seçilen Nurhak Ensarioğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Birlik Haber-Sen Diyarbakır İl Yönetimi, heyet olarak Nurhak Ensarioğlu’nu ziyaret ettil
Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ünal Tekin, Şube Başkan Yardımcısı Hamza Çelik, Denetleme Kurulu Üyesi Sadık Atlı, Mali Sekreter Hafit Tarhan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Tarhan, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ünal Tekin, sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Birlik Haber-Sen 23 No.lu Diyarbakır Şube yönetimi olarak, Memur-Sen İl Başkanlığına seçilen Nurhak Ensarioğlu’nu ziyaret ettik.


Öncelikle, demokratik ve özgür bir ortamda yapılan seçim sonrasında, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığına seçilen Nurhak Ensarioğlu ve ekibini kutluyor, hayırlı olmasını diliyoruz. Sayın Nurhak Ensarioğlu, senelerden beridir sendikal mücadelenin içinde olmuş, her zaman için Haklının yanında durmuştur. Sağlık-Sen İl Başkanı olarak yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Çalışkanlığı, kişiliği ve duruşuyla, bizlere örnek teşkil etmiş değerli bir isimdir. İnanıyor ve diliyoruz ki, elde ettiği bütün tecrübe ve bilgi birikimlerini, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı olarak çok daha üst düzeyde, kentimizin faydasına sunacaktır. Bu vesileyle, kendisini ve ekibini bir kez daha kutluyor, İlimiz ve Memur-Sen camiasına hayırlı olmasını, Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz’.




Birlik Haber-Sen olarak başkanımızın yanında, hep beraber mücadeleye devam edeceğiz. Yeni görevinde, hayırlı işler yapmak nasip olur inşallah’. Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: ‘Birlik Haber-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ünal Tekin ve beraberindeki heyete, bu gazel temennileri ve nazik ziyaretleri için, en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Unutmamak gerekir ki, sendikal mücadeleyi bizler bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz. Bizden önceki değerli başkanlarımız nasıl ki, halkımıza ve çalışanlarımıza hizmet etme, onların sorunlarını asgariye indirme noktasına nasıl ki bir gayret ve çaba gösterdilerse, bizler de aynı şevk ve mücadele ruhuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.



 Diyarbakır İlimiz, her geçen gün büyüyen ve göç alan bir kent. Dolayısıyla, bu büyüme paralelinde ihtiyaçlar ve sorunlar da yaşanmakta. Bu sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretme noktasında, hepimize ciddi sorumluluklar düşüyor. Memurlarımız ve genel anlamda bütün emekçilerimizin alın teri ve emeğinin karşılığını alabilmesi, uluslar arası standartlar uygun şekilde çalıştırılması, fazla mesai gibi hak edişlerini zamanında ve tam olarak alabilmeleri gibi hususlarda, sürdürdüğümüz çalışmaları, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığı olarak, çok yönlü olarak genişleteceğiz. Memur-Sen, çalışanlarımız ve ailelerimizle beraber, ülkemizde milyonlarca insanı temsil eden, devasa bir kurumdur. Bu camianın mensubu olmak da, hepimiz için gurur vesilesidir. Bu vesileyle, bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Birlik Haber-Sen Heyetine teşekkür ediyor, yapacağımız çalışmaların kentimize ve tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını, Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz’.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.