GENEL Haber Girişi : 07 Ekim 2022 22:29

BU GECEYİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDECEĞİZ

BU GECEYİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDECEĞİZ
D.BAKIR/ Efebey Grop Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun , Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.
‘Bu akşam idrak edeceğimiz Mevlid Kandili’nin, ulvi atmosferi, manevi anlamda ganimet değerindedir’ diyen  Efrahim Akkoyun , duygularını şöyle dile getirdi:

‘Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin 1451. yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.

Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa Hazretleri (S.A.V) tüm insanlık için bir yol gösterici, sönmeyen bir kandil ve manevi bir nurdur. 

Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, bütün İslam âlemi ve kadirşinas halkımızın Kandili'ni kutlayarak, birliğimiz, beraberliğimiz ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.