GENEL Haber Girişi : 28 Ekim 2020 23:57

BU GECEYİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDELİM

BU GECEYİ HUŞU İÇİNDE İDRAK EDELİM
D.BAKIR- Elbey İnşaat Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ali İhsan Elbey , Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.

‘Bu akşam idrak edeceğimiz Mevlid Kandili’nin, ulvi atmosferi, manevi anlamda ganimet değerindedir’ diyen Elbey İnşaat Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ali İhsan Elbey

, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

 

‘Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız.

 

Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa Hazretleri (S.A.V) bütün insanlık için bir yol gösterici, sönmeyen bir kandil ve manevi bir nurdur. Onun doğumu insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir.

 

Yüce Allah; onu bütün âlemlere rahmet olarak göndermiştir. İslam Dini, bir ahlak ve fazilet dini olarak, bütün insanlığı kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir.

 

Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, Yüce Mevlamız'dan niyaz eder, bütün İslam âlemi ve kadirşinas hemşehrilerimin Kandili'ni tebrik eder, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim’.





 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.