GENEL Haber Girişi : 08 Temmuz 2022 23:55

BÜTÜN KÂİNATI, RAHMET DAMLALARIYLA YIKANIYOR

BÜTÜN KÂİNATI, RAHMET DAMLALARIYLA YIKANIYOR
D.BAKIR/ Meşhur Paçacı Fazıl usta, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.
Meşhur Paçacı Fazıl usta, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Dostluklar, kardeşlikler ve bütün güzelliklerin harman olduğu, kutsi değere sahip bir Bayrama daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Evvela, bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım.
Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Gözlerimiz geleceğe umutla baksın. En tatlı sözlerin kulaklarımızda, tüm mutlulukların kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatandaşlarımızın ve İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes günlerin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.