GENEL Haber Girişi : 04 Ekim 2018 23:47

Büyükburç'tan Batman'daki hain saldırıya kınama

Büyükburç'tan Batman'daki hain saldırıya kınama
Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç, Batman'da yaşanan hain saldırıyı kınadıklarını belirterek, "PKK terör örgütünü kınıyor ve lanetliyorum" dedi.
Batman'ın Gercüş İlçesi kırsalında yürütülen operasyona askerleri taşıyan zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, teröristlerce önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirilmesi sırasında 8 askerin şehit olduğu, 2 askerimizinde yaralandığı hain saldırıya Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç tarafından kınama geldi. 


  
PKK'lı teröristlerin dökülen her damla şehit kanında boğulacağını belirten Büyükburç, "Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan Mehmetçiklerimizin  bulunduğu zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler, asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada, 1'i astsubay, 6'sı uzman çavuş, 8 Mehmetçiğimiz  şehit oldu, 2 Mehmetçiğimiz de ağır yaralandı. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin Başı Sağ olsun" dedi. 
PKK Terör örgütünü kınadıklarını ve lanetlediklerini de sözlerine ekleyen Büyükburç, "PKK terör örgütünü kınıyor lanetliyorum. 



İnsanlıktan Nasibini almamış vatan hainleri ne yaparsanız yapın Milletimizin birlik ve beraberliğin bozamayacaksınız Dökülen her damla şehit kanında boğulacaksınız. Yaklaşık 40 yıldır ülkemize ve Bölgemizde yaşayan insanlarımıza acı ve göz yaşından başka ne verdiniz. Bizler Anadolu’da yaşayan Müslüman Türk Milleti Damardaki Kan Bedendeki Canız. Ne Yaparsanız yapın milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaksınız. Tarihe bir bakın Kutsal Anadolu topraklarına ihanet edenlerin sonunu nasıl olduysa sizlerinde sonu onlarınki gibi olacaktır. 40 yıldır haçlı zihniyetine taşeronluk yaparak hizmet ediyorsunuz. Sonunuz yakındır Anadolu toprakları ihanetinizin bedelini sizlere ağır ödetecektir. 



Dökülen Her Damla Şehit Kanı Anadolu Topraklarının  Çelikleşen Harcıdır. Sizler Cehennem Çukurlarına gömülürken Şehitlerimiz Allah Kuran Vatan Bayrak için Şehit olup Cennetteki yerlerini alırlar .Dualarla Tekbirlerle Allah'a Kavuşurlar  Siyonist Haçlı zihniyetinin şer odaklarının sizlere hiçbir zaman faydası olmadı olmayacaktır.  Gelin Yüce Türk Devletimizin adaletine sığının. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin Başı Sağ olsun" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.