GENEL Haber Girişi : 17 Mart 2019 23:51

CHP’nin Meclis üyesi adayı Halil Aghan: İş, aş ve demokrasi için adayım

CHP’nin Meclis üyesi adayı Halil Aghan: İş, aş ve demokrasi için adayım
Diyarbakır’ın Yenişehir Belediye Meclis Üyesi birinci sıra adayı Halil Aghan, “Diyarbakır’a hizmet etmek ve iş, aş ve demokrasi için adayım” dedi.
31 Mart’ta gerçekleşecek olan seçimlerde Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi Meclis Üyeliği’ne Cumhuriyet Halk Parti’den birinci sıra adayı olan Halil Aghan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Diyarbakırlı olan ve Diyarbakır’da uzun yıllardır esnaflık yapan Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir Belediyesi birinci sıra meclis üyesi adayı Halil Aghan, CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ağabeyim Veysi Aghan ile birlikte Diyarbakır’da yerli aday olan kişiler olduklarını söyledi.  



“DİYARBAKIR’IN TEK YERLİ ADAYLARIYIZ” 



Aghan, “Ben ve CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veysi Aghan Diyarbakır’ın tek yerlisi olarak biz olduğumuzu düşünüyorum. Uzun yıllar Diyarbakır’da bay bayan kuaförlüğü yaptım berber kuaför esnaf odası ve Diyarbakır ASKF’de yöneticilik yaptım. Önümüzdeki belediye seçimlerinde Yenişehir il encümen 1. Sıra CHP’den adayım. Gerçek bir Diyarbakır sevdalısı olarak memleket ime faydalı olmak istiyorum tek amacım Diyarbakırımıza hizmet etmek aş iş ve demokrasi için katkıda bulunmak istiyorum bütün dostlarımın desteğini bekliyorum” dedi. 



“DİYARBAKIR’A HİZMET ETMEK BİR ONURDUR” 



Diyarbakır’a hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu da sözlerine ekleyen Aghan, “Diyarbakır evliyalar şehridir insanlık şehridir bu güzel kadim şehrimize hizmet etmek bizler için onurdur halkımızı seviyorum insanlığı seviyorum. Diyarbakır yerlisi olarak hizmet etmek istiyorum dini dili ırkı ne olursa olsun hiç kimseyi ötekileştirmeyin herkes bizim için aynıdır derdimiz makam değil derdimiz halkımıza hizmettir insanlığa hizmettir hizmet için yola çıktık ve Allahın izni ile başaracağız. Dostlarım akrabaların yakınlarım ve akrabalarımdan ,arkadaşlarımda destek istiyorum 1 oy vermeleri beni mutlu edecektir diyarbakırımıza insanlık şehrimize  hizmetin en iyisin yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın  elbirliği ile çok güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu. 



“SORUNLARA ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ” 



Toplumun her kesimine hizmet götüreceklerini ve herkesin sorunlarına çözüm için mücadele edeceklerinin sözünüde  veren Aghan, “Memururumuzun, işçimizin, emeklimizin, engelli kardeşlerimizin, dul ve yetimlerin, emeklilerimizin, çalışan emekçimizim yanlarında olacağız. Bütün bu kardeşlerimizin sorunlarına az veya çok çözüm getireceğiz. Bizler düşenin dostu olacağız. Bu kutlu yolda bütün dostlarımın ve Diyarbakır halkının desteğini bekliyorum” dedi.



HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahstha 18 Mart 2019 00:00

    Hakettiğiniz yere gelirsiniz inşallah.. arkanızdayız her zaman.