GENEL Haber Girişi : 03 Mart 2020 21:33

CHP, SESSİZ YIĞINLARIN UMUDU OLMUŞ DURUMDA

CHP, SESSİZ YIĞINLARIN UMUDU OLMUŞ DURUMDA
D.BAKIR- Cumhuriyet Halk partisi (CHP) geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinden sonra, Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine getirilen Ramazan Yaşa, görevini en iyi şekilde yapmak için gayret göstereceklerini belirterek, şunları söyledi: ‘Aslen Diyarbakı
Yaklaşık 10 yıldır, Cumhuriyet Halk Partisi mensubu ve aktif üyesiyim. Yapı Ressamıyım. Senelerdir çatısı altında bulunduğum partim, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucunda, kan tazeledi. Bu dönem İl Gençlik Kolları Başkanlığına layık görüldüm. CHP’li olmak, hele delegasyon seçimleri sonrasında böylesi görevlere seçilebilmek, gerçekten bizim için bir gurur kaynağıdır.


 Diyarbakır İl Başkanımız Sayın Gönül Özel hanımefendiye ve onun şahsında, bütün dava arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Mekke ve Medine’den sonra. 5. Haremi Şerif ünvanına sahip, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti, Mukaddes Diyarbakır’ımıza hizmet edebilmek, bizim için tarifi olanaksız bir onur vesilesidir. Amacımız, demokratik ilkeler ve değerler doğrultusunda, özgürlükçü, eşitlikçi, katılımcı, kuvvetler ayrılığı ve hukukun üstünlüğünü esas alan, çağdaş ve çoğulcu bir demokrasi inşa edebilmektir. Hak, Hukuk, Adalet çerçevesinde, insanların fikirlerini özgür bir ortamda dile getirebildiği bir ülke olabilmek, hareketimizin kuruluş esaslarında yer almaktadır. Refah ve kalkınmanın tabana yayıldığı, ifade özgürlüğünün olduğu, modern bir Türkiye inşa etmek şiarımızdır. İşsizlik yüzde 20’lere ulaştı. Üstelik üniversiteli işsiz sayısı çığ gibi artmakta, Ekonomik sıkıntılar ve yoksulluk giderek artmakta.




 CHP olarak bu sorunlara, kalıcı ve köklü çözümlere kavuşturmak, boynumuzun borcudur. Hak temelinde, yolsuzluklarla mücadele edebilmek, bütün vatandaşlarımıza, Adalet çerçevesinde yaklaşmak şiarıyla kurulan hareketimiz, her geçen gün, daha büyük bir teveccühle karşılaşmaktadır. Giderek daha güçlenen teşkilatımızla, büyük kongremiz sonrası, iktidar yürüyüşümüzün startını vereceğiz. Aziz vatanımızı, Cumhuriyetimiz’i 100. Yılına taşıyacak CHP kadroları göreve hazırdır. Aslında söylenecek çok sözümüz var. Ancak şehitlerimiz dolayısıyla hepimiz yastayız, yüreklerimiz kor gibi yanmakta.


‘Liyakat’ Esası, hareketimizin birincil önceliğidir. Bütün arkadaşlarımız, vatandaşlarımızı kucaklayan, kimseyi hor görmeyen, liyakatli ve birikimli insanlardan oluşmakta. Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşehrilerim ve Aziz milletimizi saygıyla selamlar; Yüce Rabbim’den, tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler niyaz ederim’.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.