GENEL Haber Girişi : 21 Şubat 2019 00:35

Çınar'ın en güçlü başkan adayı Saadet Partisi'nden Mahmut Delil

Çınar'ın en güçlü başkan adayı Saadet Partisi'nden Mahmut Delil
31 Mart'ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimlerinde Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde Saadet Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Delil, "Allah'ın izni ile Çınar'da hizmet devrimi yapacağız" dedi.
31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nden Belediye Başkan adayı olan Çınar'ın köklü ailelerinden birinin ferdi olan Mahmut Delil durdurak bilmiyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dur durak bilmeden seçim çalışmalarını yürüten Belediye Başkan Adayı Mahmut Delil'e vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor.  


"ÇINAR'DAKİ BOŞLUĞU DOLDURACAĞIZ" 


Ailesi, dostları ve Çınar halkının yoğun isteği üzerine aday olduğunu belirten Saadet Partisi Çınar Belediye Başkan Adayı Mahmut Delil, "Çınar'daki büyük boşluğu doldurma adına Çınarlı ların Çınar’ı yönetmesi ilgili derin endişeleri giderme adına siyasete uzun bir aradan sonra dönme kararımızı vererek Saadet Partisinde Çınar Belediye Başkan Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım bu neden le Ailem dostlarım ve Çınar’lı çok değerli hemşehrilerimin desteğini rica ediyorum beraberce başaracağız beraberce Çınar ı yöneteceğiz Allah’ın izniyle ya Allah Bismillah diyoruz" dedi. 




"ÇINAR'DA BELEDİYECİLİK DEVRİMİ YAPACAĞIZ" 


Çınar'ı Çınarlıların yönetmesi gerektiğini ve bu sebepten de aday olduğunu belirten Saadet Partisi'nden Belediye Başkan Adayı olan Mahmut Delil, "Allah'ın izni ile Çınar'da devrim yapacağız. Gümbür gümbür geliyoruz ve halkımıza layık olmaya çalışacağız. Kapımızı halkımıza her zaman açık tutacağız. Hizmeti, insanlığı halkımızın ayağına götüreceğiz. Esnafımızın, emeklimizin, memurumuzun, engelilerimizin, yaşlılarımızın, malum insanlarımızın, fakir fukaramızın yanında olacağız, onlara en iyi hizmeti götüreceğiz. Makam koltuk sevdalısı olmayacağız insanlık sevdalısı olacağız el birliği ile sorunlara çözüm getireceğiz halkımızdan  desteklerini bekliyorum" diye konuştu.  


"TARAFSIZ ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK GETİRECEĞİZ" 


30 yılı aşkın zamandır aktif olarak siyasetin içerisinde yer aldığını ve  uzun yıllar boyunca Çınar'da ilçe başkanlığı yaptığını da sözlerine ekleyen Mahmut Delil, "1968 Çınar doğumluyum aktif olarak 30 yılı aşkın dır siyasetin içersinde bulundum uzun yıllar ilçe başkanlığı yaptım uzun bir aradan sonra ilçemizde doğan büyük boşluğu halkın ve ailemin dostlarımın ısrarları ile bu yola Saadet partisi adayı olarak çıktım.Çınar ın ve köylerinin tüm sorunlarını en iyi bizim anlayacağımız aşikar bunları çözmek için de Çınar da doğup büyüyen Çınar ı iyi bilen halkını tanıyan halkın tanığı halkın içinden biri olması şart çok güzel projeler le geliyoruz köylerde ki hemşehrilerimin şehir merkezindeki hemşehrilerimin sorunlarını da Yakinen biliyorum bunlar çözümsüz değil Allah’ın izniyle   Bize görev layık görülürse tarafsız ayrımsız şeffaf bir belediyeciliği Çınar'a getiriceğiz" dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.