GENEL Haber Girişi : 23 Temmuz 2020 23:29

‘ÇOK ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPMAKTALAR’

‘ÇOK ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPMAKTALAR’
D.BAKIR- Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı' dolayısıyla, bütün basın mensuplarının bu özel gününü kutladı.
Gazeteciliğin zor ve meşakkatli olduğu kadar, özel bir meslek olduğuna dikkati çeken Elif Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, mesajında görüşlerini şöyle dile getirdi: ‘Basın mensuplarımızın, son derece zor koşullarında, hatta bazen savaşların yaşandığı ortamlarda bile görevlerini başarıyla icra ettiklerini ve sık sık ölümle burun buruna geldiklerini hepimiz müşahede etmekteyiz. 

İletişimin temel öğelerinden ve demokrasimizin işlemesini sağlayan en önemli kurumlarından birinin basın olduğu hepimizin malumu. Bu vesileyle ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı' dolayısıyla bütün gazeteci arkadaşlarımızın günlerini, canı gönülden kutluyorum. Demokrasimizin temel taşlarından olan özgür haberleşmeyi ve toplumumuzun doğru bilgilendirmesini sağlayan değerli basın mensuplarımız, zaman zaman son derece zor koşullarda görev yapmaktalar. 

Halkımızın şeffaf, tarafsız güvenilir ve bir o kadar hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi adına son derece önemli ve bir o kadar da saygın olan bu görevi ifa eden basın yayın çalışanlarımız, emeğin ve alın terinin adeta birer sembolü olmuş durumdalar. Bu vesileyle, bir kez daha en kalbi duygularımla, ‘24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı'nı kutlar, bütün basın emekçisi kardeşlerime, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.