GENEL Haber Girişi : 02 Aralık 2023 23:07

Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe

Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe
Çüngüş Bağımsız Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

 

Başkan Ali Suat Akmeşe, Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık gününün, engelli vatandaşların sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak açısından önemli bir tarih olduğunu kaydetti. "21. yüzyılda toplumların gelişmişlikleri artık insana verdikleri önemle belirlenmektedir" diyen Akmeşe, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 




"Günümüzde, tüm dünyada ve ülkemizde gelişen insan hakları anlayışıyla engelli bireylerin her alandan herkes gibi özgürce ve rahatça yararlanabilmesi için her tür imkân sunulmaya çalışılmaktadır. Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır.

 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, yapılan çalışmalarla her geçen gün daha engelsiz bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyorum.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.