GENEL Haber Girişi : 29 Ağustos 2020 20:21

Dermanbaba’dan Nihat Hatipoğlu’na destek mesajı

Dermanbaba’dan Nihat Hatipoğlu’na destek mesajı
Koronavirüs hastalığına yakalandığını sosyal medya hesabından paylaşan milyonların gönlünde taht kuran ekranların sevilen ismi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu için Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile destek verdi.

Prof.Dr. Hatipoğlu’nun hastalığı için sevenlerinden dua isteyen Dermanbaba, Hatipoğlu’nun öldüğünü iddia eden ve kötü yorumlarda bulunanlara da tepki gösterdi.

Son günlerde koronavirüs vaka sayısının artması ile birlikte Nihat Hatipoğlu’nun Facebook sayfasından yapılan paylaşımla birlikte hocanın hasta olduğu bilgisi paylaşıldı. Daha önce sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmede tedavisinin devam ettiğini ve sevenlerinden özel dua istediğini belirten Prof. Dr. Hatipoğlu koronavirüs olduğunu açıkladı. Bunun üzerine binlerce kişi Prof. Dr. Hatipoğlu için dua ederken bazı kendini bilmez kişilerde Hatipoğlu’nun öldüğünü iddia ederek kötü yorumlarda bulunmayı tercih etti. 

“PROF.DR. HATİPOĞLU’NUN SAĞLIK DURUMU İYİ VE DUA BEKLİYOR” 

Diyarbakır’da yaptığı yardımlarla adı Dermanbaba’ya çıkan hayırsever Yılmaz Acu’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerinden Prof. Dr. Hatipoğlu için yardım isterken, Hatipoğlu’nun öldüğünü iddia edip kötü yorumlarda bulunanlara da tepki gösterdi. Acu, Hatipoğlu ile telefonda görüştüğünü belirterek, kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve sevenlerinden dua beklediğini söyledi. Prof. Dr. Hatipoğlu için kötü yorumlarda bulunanlara da Allah düşmanları, din düşmanları diye de serzenişte bulunan Acu mesajında şu ifadelere yer verdi: 

Değerli arkadaşlar çok sevdiğim ve saygı duyduğum milyonların sevdiği çok değerli sayın Prof. Dr. Nihat Hatiopoğlu hocamız covid-19 hastalığına yakalanmıştır. Bende sayın Nihat Hocamız için paylaşım yaptım. Allah razı olsun sayfamda değerli arkadaşlarım dua ettiler kesinlikle bir olumsuz bir yorum yapmadılar. Yapmış oldukları dua ve yorumlarından dolayı kendilerinden Allah razı olsun. Ancak ahlaktan yoksun insanlıktan yoksun kendini bilmez alçaklar ve insanlıktan nasip almamış alçak şerefsizler Nihat hocamızın hastalığına sevinmişler.


Ey zibidiler Allah hastalığı vermiş şifasını da Allah verecektir. Siz alçak ve şerefsizliğini bencilliğinizi gösteren insan olmayan bir mahlukatsınız siz sayın Nihat hocamızın bir tırnağı olamazsınız biz asla düşmanımızın bir acısına sevinmeyiz biz düşmanımıza da dua ederiz. Sizler hain olmasanız Allah’ın hiç bir kulunun hastalığına sevinmezsiniz sosyal medyada binlerce paylaşım yapıp dua eden sevenleri var. Allah hepisinden razı olsun değerli Nihat hocama Cenab-ı Allah hayırlı şifa versin kendisine hiç bir zaman acı keder vermesin sağlık sıhhat nasip etsin  inşallah. Ben kendisiyle telefon hergün görüşüyorum durumu gayet iyi. Sizlerden dualarınızı bekliyorum.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.