GENEL Haber Girişi : 24 Ocak 2019 23:34

Dermanbaba'dan Prof.Dr. Hatipoğlu'na destek ve tebrik mesajı

Dermanbaba'dan Prof.Dr. Hatipoğlu'na destek ve tebrik mesajı
Diyarbakır'da yaptığı yardımlarla halk tarafından Dermanbaba lakabı takılan Yılmaz Acu, geçtiğimiz gün yapılan rektör atamaları ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'na tebrik ve destek mesajı ya
Diyarbakır'da binlerce hasta ve yardıma muhtaç insanlara yaptığı yardımlarla adı Robin Hood'a çıkan ve halk tarafından Dermanbaba olarak tanınan hayırsever Yılmaz Acu önceki gün yapılan rektör atamaları ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'na tebrik ve destek mesajı yayımladı.




Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Türkiye'nin gönlüne taht kurmuş bir ilim ve bilim insanı olduğunu belirten Acu, Prof.Dr. Hatipoğlu'nun Türkiye ve Diyarbakır için bir değer olduğunu söyledi. 



Bazı kesimler tarafından sosyal medya üzerinden Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'na karşı bir karalama kampanyası başlatıldığını buna seyirci kalamayacağını dile getiren ve tepki gösteren Acu, "Sayın çok kıymetli hocamız Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'na karış yapılan saygısızlığa tahammülümüz yoktur. Kendisi hem Diyarbakır, hemde Türkiye için büyük bir değerdir" dedi. 



Prof.Dr. Hatipoğlu'nun hakettiği bir mevkiye getirildiğini belirten Acu, " Yılmaz Özdil'in 1881 adet basılan ve 2500 liralık fiyatı nedeniyle büyük tartışmalara neden olan 'Mustafa Kemal' kitabı, satışa sunulmasının ardından 3 saat 56 dakikada tükenmiş ve bu kitabın altın kaplamamı anlamadım gitti neden bu kadar pahallı. Bir tarafta bu var diğer bir tarafta geçtiğimiz gün değerli hemşehrimiz kıymetli hocamız Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu hocamız hakettiği bir mevki olan Gaziantep İslam Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne atanması var.




Şimdi gelelim tuhaflığa adam 2500 TL'ye kitap satıyor ama kimse bu konuyu dile bile getirmiyor değerli hemşerimiz milyonların sevdiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızın rektörlüğü ise bazı kendini bilmez gruplar tarafından dilden düşürülmüyor. O kendini bilmezlere sesleniyorum buradan sesleniyorum bu kitaba neden tepki vermiyorsunuz. Ben şahsım adına kendisine din ticaret yakıştırmalarını yapanları esefle kınıyorum ve burdan bir kez daha söylüyorum sonunda ölümde olsa hocamıza olan sevgimiz sonsuz olacaktır her zaman değerli hocamızın yanındayım. Sayın Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu hocamız milyonlarca insanın sevgisini kazanan ve duasını alan  önemli bir değerdir" diye konuştu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.