GENEL Haber Girişi : 23 Ekim 2020 21:12

DEVA PARTİSİ İL TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINA BARAN AKTAY GETİRİLDİ

DEVA PARTİSİ İL TEŞKİLAT BAŞKANLIĞINA BARAN AKTAY GETİRİLDİ
D.BAKIR- Genel Başkanlığını Ekonomi Eski Bakanı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Diyarbakır Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Baran Aktay getirildi.

DEVA partisi, Diyarbakır’da gücüne güç kattı. Hani İlçesinin ileri gelen ailelerinden olan Aktay ailesinin ferdi, iş adamı Baran Aktay, Teşkilat Başkanlığı görevine seçildi.

İKTİDAR STARTINI DİYARBAKIR’DAN VERDİK

Açıklamalarda bulunan DEVA partisi Diyarbakır Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aktay, şunları söyledi:

‘Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Diyarbakır ziyareti, oldukça güzel görüntülere sahne oldu.

Havaalanından itibaren oldukça kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Sayın Genel Başkanımız ve beraberindekilere, yol boyunca da vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, gerçekten görülmeye değerdi.

Yine kongre öncesinde yaptığı esnaf ziyaretleri ile, sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinleyen Ali Babacan’a vatandaşlarımız ve esnaflarımız bir hayli ilgi gösterdiler.

Diyarbakır İl Başkanımız Avukat Cihan Ülsen başta olmak üzere, İl Başkan Yardımcılarımız, İlçe Başkanlarımız ve tüm partililerimiz, son derece başarılı bir kongre organizasyonu gerçekleştirdiler.

EL BİRLİĞİYLE, SORUNLARIMIZI ÇÖZEREK, YARALARIMIZI SARACAĞIZ

Bölgemiz ve ülkemiz gündemine dair çarpıcı tespitlerde bulunan Baran Aktay, şöyle devam etti:

‘Mekke ve Medine’den sonra, 5. Haremi Şerif ünvanına sahip Diyarbakır’da yaşamak, bu Mukaddes kentin havasını soluyup, ekmeğini yemek, kelimelerle tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu.

Bizleri, vatan sevgisi şiarıyla ve vatanımıza hizmet düsturuyla bir araya getiren Yüce Rabbim’e şükürler olsun. Bilindiği üzere, özelde ilimiz, genelde ülkemizde, son derece ağır sorunlarla karşı karşıyayız. Bu sorunlara çözüm üretmesi gereken iktidar partisi kadroları ise, halkın gündeminden giderek uzaklaşmakta, bireysel çıkar peşinde koşar hale gelmişlerdir. El ele verip, gönül birlikteliği yaparak. Bölgemizin kalkınması ve ekonomimizin her geçen gün daha da büyümesi noktasında, hepimiz var gücümüzle çaba sarf edeceğiz. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan, yeni bir siyasi hareketi inşa edip, kurmay kadrosuyla beraber geldiği Diyarbakır’da, iktidar yürüyüşümüzün startını vermiş oldu.

Hepsi kendi branşlarında son derece iyi yetişmiş, muhtelif meslek gruplarına mensup, tecrübeli ve liyakatli kadrolarımızla, ülkemizin yönetimine talibiz. Genel Başkanımız, uzun yıllar Ekonominin yönetimini üstlenmiş, tecrübesi ve bilgi birikimiyle, bu kutlu bir yolculuğa çıkmış durumda. Mevki makam peşinde değil, insanlarımıza, toplumumuza hizmeti esas alan bir anlayışla hareket ediyoruz. Halkımızın bağrından çıkmış, misyonu ve vizyonu ile toplumumuzda özel bir yer edinmiş olan Sayın Ali Babacan, Bakanlık vazifesini icra ettiği yıllarda, vatandaşlarımızın haklı takdirini almış bir isim. Hareketimiz, ülkemiz ve Diyarbakır’ın sorunlarına ‘DEVA’ getirmek için yola çıktı.

Tüm yurttaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyoruz. İnsan odaklı ve insana hizmeti temel hedef alan ve çözüme endeksli bir siyasi anlayışla, bu kutlu hareket, her geçen gün çığ gibi büyüyor. Şehrimiz ve ülkemizin giderek kangrenleşen sorunlarına ortak aklı kullanarak, kalıcı ve köklü çözümler üretmek, halkımızın huzur, mutluluk ve refahı için var gücümüzle gayret göstermek, hepimizin boynunun borcudur.



Allah’ın izniyle, samimi duygularımız ve hissiyatımızla, mübarek vatanımıza en üst düzeyde hizmetler sunabilmek için, gece gündüz demeden koşturacak, çaba sarf edeceğiz. Vatanımız, milletimiz, mukaddes kentimiz, dava arkadaşlarımız ve bütün vatandaşlarımız için, il kongremiz ve kutlu hareketimizin, bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.

Toplumun genel anlamda refah, huzur ve mutluluğu için çalışarak, erdemli, şeffaf, objektif ve çözüm odaklı bir bakış açısıyla hareket edeceğimizi, bu vesileyle bir kez daha deklare ediyoruz. Bu onurlu göreve beni layık gören, başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere, İl Başkanımız Avukat Cihan Ülsen’e en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.


İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve tüm teşkilatımız, canla başla çalışarak, İlimizin sorunlarının çözümü noktasında gayret göstermekteler. DEVA hareketi olarak, halkımızın sorunlarına deva olmaya geliyoruz.

Adanmışlık duygusuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, kadirşinas halkımızın yaşadığı ve sorunlara, köklü çözümler üretebilmek için var gücümüzle çaba sarf edeceğiz’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.