GÜNDEM Haber Girişi : 03 Eylül 2023 15:56

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ MEHMET EMİN EKMEN: “DİYARBAKIR’IN DA VEKİLİ OLACAĞIM”

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ MEHMET EMİN EKMEN: “DİYARBAKIR’IN DA VEKİLİ OLACAĞIM”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Diyarbakır İl Teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in DEVA Partisi Diyarbakır İl Teşkilatına gerçekleştirdiği ziyarette birtakım açıklamalarda bulundu. Genel seçim ve sonrasını değerlendiren Ekmen, yerel seçim çalışmalarına da değindi.

Mehmet Emin Ekmen, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde gösterdikleri performans sebebiyle DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Remzi Kaymak ve Diyarbakır İl Yönetimini tebrik ederek, yerel seçimlerde de aynı gayret ve performansı beklediklerini belirtti.

 

Ekmen, DEVA Partisi tarafından yapılan görevlendirmeler neticesinde yalnızca Mersin değil, aynı zamanda Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak özelinde de çalışmalar yapacağını ve bu illerden sorumlu olduğunu açıkladı.

 

“Diyarbakır’ın sorunlarının çözümü için çalışacağım.”

Diyarbakır’ın da milletvekili olduğunu belirten Ekmen, tarım, yerel yönetim ve uyuşturucu ile ilgili sıkıntılar başta olmak üzere, sağlık, altyapı, eğitim ve birçok alanda da Diyarbakır’ın sorunlarının çözümü için çalışacağını ifade etti.

DEVA Partisi il teşkilatını ziyaret eden Mehmet Emin Ekmen, mecliste etkin çalışmalar gerçekleştireceklerini ve Diyarbakır’ın sorunlarını TBMM’de duyurmak için yüksek gayret göstereceklerini belirtti.