GENEL Haber Girişi : 09 Ekim 2020 21:21

DEVA PARTİSİNDEN DİYARBAKIR ÇIKARMASI

DEVA PARTİSİNDEN DİYARBAKIR ÇIKARMASI
Genel Başkanlığını Ekonomi Eski Bakanı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Merkez Yöneticileri, Diyarbakır’a çıkarma yaptı.

DEVA partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, GMYK Üyesi İkram Dinçer, Kurucular Kurulu Üyesi Ali İhsan Merdanoğlu ve beraberindeki heyet,İş adamı Kanaat önderi Mervettin Tosunlu’yu, bürosunda ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundular.


Diyarbakır’ın tanınmış simalarından, hayırseverliğiyle bilinen, Bölgemizin sevilen ve sayılan ailelerinden birine mensup ve aynı zamanda kanaat önderi olan İş Adamı Mervettin Tosunlu ile bir süre görüşen DEVA partisi heyeti, özelde Diyarbakır’ın, genelde Türkiye’nin çok ciddi ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğine dikkati çektiler.

ALİ BABACAN, YARIN DİYARBAKIR’DA

 DEVA partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yarın yapacağı Diyarbakır ziyaretine değinen DEVA partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, şunları söyledi: ‘Genel Başkanımız yarın Diyarbakır’da olacak. Mekke ve Medine’den sonra 5. Haremi Şerif ünvanına sahip mukaddes Diyarbakır’da olmak, bizler için de ayrı bir sevinç ve mutluluk kaynağı. İslam’ın Anadolu’ya açılan kapısı Şehri Diyarbekir’de vatandaşlarımızla buluşacak, hareketimizin il başkanlığını hizmete açacak ve vatandaşlarımızla buluşacağız. Kuşku yok ki, ülkemizde siyaset kurumu tıkanmış ve çözüm üretemez hale gelmiştir. Halkımız, her alanda liyakatli insanların iş başına gelmesini arzu ediyor. Bu haklı talebi de Genel Başkanımız karşılıksız bırakmamıştır. Bizler de teşkilatımızı oluştururken donanımlı, birikimli ve liyakat sahibi arkadaşlarımızın öne çıkması için özellikle hassasiyet gösteriyoruz.



 HALKIMIZIN DERTLERİYLE HEMHAL OLMAYA GELİYORUZ

Hareketimiz, ülkemiz ve Diyarbakır’ın sorunlarına ‘DEVA’ getirmek için yola çıktı. Tüm yurttaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyoruz’. DEVA partisi GMYK Üyesi İkram Dinçer ve Kurucular Kurulu Üyesi Ali İhsan Merdanoğlu da, Diyarbakır ve ülkemizin son derece zorlu ve sancılı bir süreci yaşadığına dikkati çekerek, şunları söylediler: ‘Takdir edileceği gibi, insanlarımızın sorunları sürekli artarken, çözüm üretmesi gereken kadrolar, çözümün değil, sorunun birer parçası haline gelmeye başladılar. Genel itibarıyla baktığımızda, ülkemizde Eğitimden Tarıma, Sanayi’den inşaat sektörüne kadar, A’dan Z’ye bütün sektörlerde sorunlar giderek artmakta ve vatandaşlarımızın yükü de her geçen gün ağırlaşmaktadır. Diyarbakır İl Teşkilatımız, hepsi birbirinden değerli, pırıl pırıl isimlerden oluşuyor. Farklı meslek gruplarına mensup, arkadaşlarımız, Diyarbakır İlimizin sorunlarını yakından bilen, halkımızın bağrından çıkmış arkadaşlardan müteşekkildir.

Aylardan bu yana, toplumun bütün kesimleriyle bire bir görüşmeler ve istişareler yapan, Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, yeni bir siyasi hareketi inşa edip, milletimizin ekseriyetinin yakından tanıdığı ve saygı duyduğu, her biri alanında kendisini insanlardan oluşan ekibiyle, DEVA hareketimizin startını vermiş durumda. Halkımızın bağrından çıkmış, yıllarca Milletvekilliği ve Bakanlık yapmış, misyonu ve vizyonu ile toplumumuzda özel bir yer edinmiş olan Sayın Ali Babacan, Bakanlık vazifesini icra ettiği yıllarda, vatandaşlarımızın haklı takdirine mazhar olmuş bir isim. Adanmışlık duygusuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, kadirşinas halkımızın yaşadığı ve maalesef her geçen gün kangrenleşen sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretebilme noktasında, bütün gayretimizi sarf edeceğiz.



Ekonomik sıkıntılar giderek artarken, işsizler ordusuna yeni yığınlar eklenirken, enflasyon ateşi her geçen gün bütçemizi olumsuz etkilerken, çözüm üretmesi gerekenler maalesef, vizyoner bir bakış açısıyla sorunları ele alamamaktadır. Evet, çok ciddi ve giderek artan sorunlarımız var. Ama, İnanç, Azim ve insan unsuru, kaynaklarımız ve geleceğe yönelik umutlarımız da var. Diyarbakır’a baktığımızda, insanlarımız, İş Kur şubeleri önünde, bitmek bilmeyen ve saatler süren kuyruklarda umut aramaktalar. İşsizlik ve hayat pahalılığı korkunç boyutlara ulaşmış durumda. Bu duygu ve düşüncelerle, genelde bütün ülkemizin, özelde ise Mukaddes Diyarbakır’ımızın kangrenleşen sorunlarına, ortak aklı kullanarak kalıcı ve köklü çözümler üretebilmek, kentimiz için projesi olan tüm kurum ve kuruluşlarla, her platformda işbirliği yaparak, ekmeğini yediğimiz kentimize hizmet noktasında, herkesle iş birliği ve gönlü birlikteliği yapmaya hazırız.



 Diyarbakır Halkı tarafından sevilen simalardan iş adamı Kanaat önderi Mervettin Tosunlu, siyasetçi, hem de kanaat önderi olarak kentimizin gelişimine yönelik olarak başlattığı bir dizi projeler var. Kendisini takdir ediyoruz. Bugüne kadar bölgede bir çok husumetli aileyi barıştırıp, bunun yanı sıra kan davalarının sona ermesi için aileler arasında mekik dokuyan biri.

 

‘HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR’ ŞİARIYLA YAŞIYORUZ

Hayırsever iş adamı ve kanaat önderi Mervettin Tosunlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yüce Allah’a, bizlere bu olanakları bahşettiği için, ne kadar şükür etsek azdır. Yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak istiyoruz. Amacımız, kardeşlik zincirine yeni halkalar ekleyip, insanlarımızın sorunlarıyla hem hal olmak, onların dertleriyle dertlenmek ve yeni projelerin startını verebilmektir.

 Allah rızası için yapılacak her türlü çalışma ve projeye hizmet etmekten şeref duyarız. Değil elimizi, gövdemizi bile taşın altına koyarız. DEVA partisi ve Sayın Genel Başkan Ali Babacan’ın, liyakatli kadrolarla, ülkemizin kangrenleşmiş sorunlarına çözüm üreteceklerine inanıyoruz. El birliği ve gönül birlikteliği yaparak, sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretebiliriz. Bu uğurda bizlere ne görev düşüyorsa, seve seve yapmaya hazırız’.

ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.