GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ekim 2023 21:11

DİKO Başkanı Yüksel’in Kızı Bernav ile Burkay dünya evine girdi

DİKO Başkanı Yüksel’in Kızı Bernav ile Burkay dünya evine girdi
Diyarbakır'da sevgi dolu bir birliktelik, Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel'in kızı Bernav ile Akyıldız ailesinin oğlu Burkay ile dünya evine girmesiyle taçlandı.

Babil Garden Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve davetlilere yemekli ikramda bulunulan ve takı töreni olmayan muazzam törende, aile ve yakın dostlar bir araya geldi. Düğüne gelen davetlileri kapıda karşılayan Gelinin anne ve babası Aysun ve Mehmet Yüksel ile damadının anne babası Nevzat ve Erdi Akyıldız davetlileri masalarına kadar ağırladı.  Çiftin mutlu gününde aşk dolu bakışmaları ve içten gülümsemeleri, davetlileri de duygulandırdı. Diyarbakır'ın sevilen simaları olan Yüksel ve Akyıldız ailesi, bu birlikteliği destekleyen ve mutluluklarına ortak olan tüm dostlarına teşekkür etti.



Düğün töreni sırasında salona giren damat ve gelin, davetliler tarafından ayakta alkışlandılar. Genç çift, halaylar çekildiği, oyunlar oynandığı ve dans edildiği eğlenceli bir düğün töreni geçirdi. Mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Damadı ve gelini, düğün töreninde arkadaşları da yalnız bırakmadılar. Türkü ve şarkılar eşliğinde gelen misafirler keyifli bir zaman geçirdiler. Törenin en özel anlarından biri, alkışlar eşliğinde düğün pastasının kesilmesi oldu.



Düğün sonrası bir açıklama yaparak mutluluklarını dile getiren Gelinin babası DİKO Başkanı Mehmet Yüksel,  "Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Biricik canım kızımın düğününü yaptık, çok şükür bu güzel günleri gördük. Kızıma ve damadıma ömür boyu mutluluklar dilerim. Diyarbakır’ın sevilen simalarından, Nevzat ve Erdi Akyıldız ailesine de kızımızı vermiş olmanın onlarla dünür olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Böylesi güzel bir günde davet ettiğimiz akrabalarımıza ve yakınlarımıza çok teşekkür ederim. Darısı tüm bekar gençlerimizin başına. Allah mesut etsin, ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.



Yeni evli çift, mutluluklarına yoldaş olan sevdiklerinin ve aile büyüklerinin dualarıyla bir ömür boyu mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmeyi diliyorlar. Bu güzel birliktelik, Diyarbakır'ın sosyal hayatına da anlam katan güzel bir örneği temsil ediyor. Çifti tebrik ediyor, mutlu bir gelecek diliyoruz.


Özel Haber :Yılmaz Acu