GÜNDEM Haber Girişi : 17 Mayıs 2018 00:21

DİLEK: ‘KAZANAN DİYARBAKIR VE ÜLKEMİZ OLSUN’

DİLEK: ‘KAZANAN DİYARBAKIR VE ÜLKEMİZ OLSUN’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Mehmet Dilek , son yıllarda ciddi bir kalkınma hamlesi başlatan Türkiye’nin, bir takım şer odakları tarafından engellenmeye çalışıldığına dikkati çekti.
Açıklamalarda bulunan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı Mehmet Dilek, Türkiye’nin son derece hayati derece öneme haiz bir seçim sürecinde olduğunu belirterek şunları söyledi: 


‘Ak parti iktidarları döneminde devasa projeleri hayata geçiren, bütün Dünya nezdinde itibarı artan ülkemiz, bazı karanlık mahfillerde hazırlanan kirli oyunlarla engellenmeye ve çelme atılmaya çalışılmaktadır. 
Ancak şurası bilinmelidir ki, kadirşinas halkımız bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Devletiyle el ele verip, bu kirli tezgâhlara geçit vermeyecektir. 
Halkımız, 15 Temmuz hain darbe girişimine nasıl ki canları pahasına geçit vermediyse, ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesine engel olmaya çalışanlara da aynı şekilde izin vermeyecektir’. 



‘TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK İÇİN ADAY ADAYI OLDUM’ 

Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti Diyarbakır’ın sorunları olduğunu, ancak bu sorunları birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde çözebileceklerini kaydeden İş adamı Mehmet Dilek , şöyle devam etti: 


‘Eğitim ve işsizlik başta olmak üzere Diyarbakır İlimizin sorunlarına çözebilmek üretebilmek için herkesin hedeflerini ve projelerini ortaya koyması lazım. 
Ama bir gerçek var ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olamaz. Dolayısıyla, bu kadim kent için bir çivi çakacak, taş üstüne taş koyacak kim varsa, onu başımızın tacı yaparız. Yoksul vatandaşlarımızın sayısını azaltabilmek, işsizliği asgariye indirebilmek için özellikle turizm pastasından hak ettiğimiz payı alabilmeliyiz. 


Bütün Semavi Dinlere ait İbadethaneleri ve sayısız tarihi yapıyı sinesinde barındıran Diyarbakır İlimiz, huzur ve güven ortamının tesisiyle beraber, iç ve dış turizm potansiyelini de geliştirmektedir. Başta biz siyasetçiler olmak üzere, toplumun bütün kesimlerine düşen göreve, bu hedef etrafında kenetlenip, kentimizi ulusal ve uluslar arası arenada tanıtabilmektir. 



Bu duygu ve düşüncelerle 24 haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ve Milletvekili Genel Seçimlerinin İlimize ve tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.  
Etiketler : Mehmet Dilek
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.