GENEL Haber Girişi : 03 Aralık 2021 09:44

Diriarin’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Diriarin’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarin,, ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında, engellilerin sorunlarının, toplumda daha sık dile getirilmesinin son derece müspet olduğuna dikkati çekti.


Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği Başkanı Hüseyin Diriarin, mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘Aziz Diyarbakırlı kardeşlerim ve bütün Engellilerimizin bu müstesna günlerini kutluyor ve sorunlarında yanlarında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum.

 

 Her yıl organize edilen etkinliklerle, engelli kardeşlerimizin sorunlarının gündeme getirilmesi, dünyaya onların penceresinden bakılarak farkındalık oluşturulması amacıyla çalışmalar yapılmakta.

 

 Bu anlamlı gün dolayısıyla gerçekleştirilecek olan çeşitli etkinlikler ile engellilik konusunda toplumumuzda duyarlılığın arttırılması hedeflenmektedir. Unutulmaması gerekir ki her insan bir engelli adayıdır. Tüm insanlar, bu bilinçle, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına bu bilinç ve duyarlılıkla yaklaşmalılar.

Bu duygu ve düşüncelerle, böylesi anlamlı günlerin, toplumumuzda engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, Cenab-ı Allah’tan; tüm engelli vatandaşlarımıza bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.’

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.