GENEL Haber Girişi : 23 Nisan 2022 23:20

Diyarbakır Çocuk Hastanesinde 23 Nisan Coşkusu

Diyarbakır Çocuk Hastanesinde 23 Nisan Coşkusu
Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için özel bir 23 Nisan etkinliği yapıldı.

Dağkapı Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklar’a moral vermek ve bayramlarını kutlamak için Sur Belediyesi’nin destekleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi.



Özel olarak Hastanede tedavi gören çocuklara yapılan etkinliğe, Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Semih Canpolat, Hastanede tedavi görün çocuklar ve aileleri katıldı.

Hastanede tedavi gören çocuklar dışında diğer okullardan gelen çocuklar farklı etkinlikler düzenleyerek çocuk hastalara motivasyon anlamında ellerinden geleni yaptı.


Hastanede bahçesinde düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katılan Sur Kaymakamı Çitçi, Başhekim Semih Canpolat ve Hastane müdürleri, çocuklarla halay çekti.


Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz.Dr .Semih Canpolat, tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayarak, “Bizler istedik ki hastanede yatan çocuklarımızın moral motivasyonlarını arttırmak, akranları ile birlikte müzik –oyunlar ve palyaçolar eşliğinde bu güzel günde hastanede olduklarını unutturmak ve gerçekten bir çocuk bayramı çoskusunu yaşatmak amacı ile bayram programını düzenledik” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.