GENEL Haber Girişi : 27 Mart 2019 14:49

Diyarbakır’da güzelliğin merkezi Marjinal Güzellik ve Estetik

Diyarbakır’da güzelliğin merkezi Marjinal Güzellik ve Estetik
Diyarbakır’da güzellik denince akla gelen ilk yer olan Marjinal Güzellik ve Estetik salonu Diyarbakırlılara 8 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.
Estetik ve güzellik alanında yaklaşık 8 yıldır hizmet veren Diyarbakırlı güzellik uzmanı Zeynep Eser’in işletmesini yaptığı Marjinal Güzellik ve Estetik merkezi, Diyarbakırlı kadın ve erkeklerin uğrak mekanı haline geldi. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirten Güzellik Uzmanı Zeynep Eser, vatandaşları çay içmek ve bilgi almak için merkezlerine davet etti. 




Güzellik ve estetik üzerine aldığı eğitimleri Diyarbakırlılar üzerinde uygulayan ve müşterileri tarafından büyük bir beğeni alan Marjinal Güzellik ve Estetik Merkezi İşletmecisi Zeynep Eser, “Bay bayan tüm müşterilerimizi bir kez dahi olsa işyerimize davet ediyoruz. Bizler müşterilirimizi mutlu etmek ve işimizide en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi. 



Merkezlerinde güzellik ve estetik adına herşeyi barındırdıklarını da sözlerine ekleyen Eser, “Cilt bakım uzmanlarının sağlıklı ve güzel cilde sahip olmak için tavsiyeler verdiğini ama daha da önemlisi cilt bakımı için kullanılan ürünleri nasıl uygulamanması  gerektiğini bilmenin önemli oluğunuda anlatan Zeynep ESER Bizler müşterilerimize her türlü bilgiyi vermekteyiz.




Merkezimize gelmedende kullandıkları ürünlerin nasıl kullanılacağı hakkında bilgi vermekteyiz. Çünkü Cild için en önemli şeylerden biri doğru ürün ve ürünleri kullanma şekilleridir. Merkezimizde; güzellik ve estetik adına her şeyi bünyemizde barındırmaya çalışıyoruz. Herkesi çay içmeye ve bilgi almaya davet ediyoruz" diye konuştu.  




Zeynep Eser Marjinal Güzellik ve Estetik Merkezi’nde cazip ve indirimli fiyatlarla yaptıkları işlemleri de şöyle sıraladı:  
Dövme Silme 
Karbon Peeling 
Mezoterapi 
Radyo Frekans 
Plateletten Zengin Plazma ( PRP ) 
Jilet İzlerinin Tedavisi 
Skar Tedavisi 
Leke Tedavisi 
Çil Tedavisi 
Çatlak Tedavisi 
Güneş ve Sigara Lekelerinin Tedavisi 
Doğum Lekeleri Tedavisi 
Selülit Tedavisi 
Ben Tedavisi 
Kaz Ayaklarının Tedavisi 
Kızıl Ötesi Işınlarla Cilt Tedavisi 
Göz Altı Morluklarının Tedavisi 
Gençlik Aşısı 
Ameliyatsız Yüz Germe 
Saç Ekim Danışmanlığı 
Lazer Epilasyon 
İğneli Epilasyon 
Derin Cilt Bakımı 
Normal Cilt Bakımı 
Kaş Tasarımı 
Kalıcı Makyaj 
Bölgesel Zayıflama 
Adres: Marjinal Güzellik ve Estetik Gevran Cad. Hürriyet Apt. 1/13  Ofis/Diyarbakır 
İletişim: 0 539 368 00 89 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.