GENEL Haber Girişi : 08 Eylül 2019 22:53

Diyarbakır'da hibe, proje ve eğitim danışmanlık merkezi açıldı

Diyarbakır'da hibe, proje ve eğitim danışmanlık merkezi açıldı
Her geçen gün gelişen ve büyüyen Diyarbakır’da, bu gelişmelere paralel olarak, yeni iş yerleri de hizmete açılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, önceki gün hizmete açılan ‘Hibe, Proje Ve Eğitim Danışmanlık Merkezi’nin açılışına, oldukça kalabalık bir davetli
UZUN SÜREDİR EKSİKLİĞİ HİSSEDİLİYORDU 
 
Diyarbakır’da yönetimden hibe, proje ve eğitime kadar birçok güncel meslek konusunda hizmet verecek olan Danışmanlık Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Alanında uzman isimlerin görev yapacağı merkezde yaşam koçluğu ve danışmanlık hizmetleri konusunda kendilerini geliştirmek isteyen gençlere, bir çok alanda pratik eğitim olanağı da sunulacak. Diyarbakır’ın yeni yüzü Merkez Kayapınar İlçesi 75 Metrelik yolu üzerinde hizmet vermeye başlayan merkezde, oldukça geniş kapsamlı hizmetler sunulacak. Hizmet yelpazesi bir hayli geniş çerçevede olan kurumda, ‘insan kaynakları yönetimi, aile işletmelerinde kurumsallaşma, finans danışmanlığı, iş geliştirme, stratejik planlama, pazarlama yönetimi konusunda eğitimler verilecek. 
 


Ayrıca, hibe -proje danışmanlığı, yaşam koçluğu, ilişki koçluğu, aile koçluğu, öğrenci koçluğu, psikolojik danışmanlık, etkili sunum teknikleri ve liderlik eğitimi gibi günümüzde çok ihtiyaç duyulan konularda hem eğitim verilecek ve hem de danışmanlık hizmetleri yerine getirilecek. 


 
AÇILIŞ, TANINAN SİMALARI BİR ARAYA GETİRDİ
 
 Açılış törenine, ticaret, sanat, siyaset camiasının tanınmış simalarıyla, kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Dualarla yapılan açılış törenine, muhtelif meslek gruplarına mensup yetkililer, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, STK yöneticileri, kadın dernekleri ve kalabalık bir davetli topluluğu, açılışta yerini aldı. Açılışa, çok sayıda çelenk gönderildi. Açılışı yapan, Özel Mektebim Okulları Satın Alma Müdürü Miraç Merdoğlu da, annesini bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. Yöneticiliğini yaşam koçu İpek Merdoğlu’nun yaptığı Merkezde, açılış sonrası, davetlilere sunum yapıldı. 


 
HEM BİREYSEL, HEM KURUMSAL HİZMET ANLAYIŞI 
 
Yaşam Koçu ve Merkezin Yöneticisi İpek Merdoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Amacımız, gerek bireysel ve gerekse kurumsal anlamda, danışmanlık hizmetleri sunabilmek. Bireysel danışmanlıkta yaşam, ilişki, aile ve öğrenci koçluğu hizmetleri, kurumsal danışmanlıkta ise yönetim danışmanlığı, proje danışmanlığı ve kurumsal eğitimler vermektir.’ Daha sonra, katılımcıların sorularına cevap veren ve Merkez’in hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan İpek Merdoğlu ve Miraç Merdoğlu, davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafları çekti. 


 
Açılışı henüz yeni yapılmış olmasına rağmen, merkeze oldukça yoğun ilgi olması dikkat çekerken, görüşlerini dile getiren muhtelif meslek gruplarına mensup yetkililer ise şunları söylediler: ‘İlimiz ve hatta Bölgemiz genelinde ihtiyacı duyulan böyle bir Merkez’in hizmete açılması olması, hepimizi için memnuniyet verici bir durum. İhtiyaç duyulan alanlardaki önemli bir açığı kapatacak olan bu merkezin Diyarbakır'da hizmete girmesi, kentimiz açısından bir kazanımdır. Hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılarının devamını diliyoruz.’
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.