GENEL Haber Girişi : 09 Temmuz 2019 15:25

Diyarbakır’da Kadem üyesi kadınlar çevre temizliği yaptı

Diyarbakır’da Kadem üyesi kadınlar çevre temizliği yaptı
Diyarbakır’da, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) üyeleri, çevre temizliği yaptı.
KADEM üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu vez KADEM Genel Merkezinin öncülüğünde düzenlenen sıfır atık projesi etkinliği çerçevesinde 47 ilde eş zamanlı olarak çevre temizliği yapıldı. 



KADEM üyesi kadınlar Park Orman’da bir araya gelerek, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için burada etrafa gelişigüzel atılmış çöpleri topladı. 



Doğanın tüm canlılara verilen bir hediye olduğunu ve doğa olmadan insanların ve diğer canlıların yaşam imkanı bulamayacağını belirten KADEM Diyarbakır İL Temsilcisi Özlem Vuran, “Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın 



başlatmış olduğu ve Kadem genel merkezinin öncülüğünde 47 ilde eşzamanlı olarak Kadem il temsiciliklerinin sıfır atık projesi etkinliğine Diyarbakır il temsilciliği olarak katılım sağlayıp çevre temizliği yaptık.



Sonraki nesillere daha temiz, daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına gönüllülerimiz eşliğinde Park Orman’da yeşillik alanları çöplerden arındırdık. Piknik yapmak üzere orda bulunan vatandaşlarımızla sohbet eşliğinde gerçekleştirdiğimiz etkinlik oldukça ilgi gördü ve bu konuda duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz övgülerini aldık” dedi. 



Vuran, insanlara düşen en önemli görevin doğayı koruyarak gelecek nesillere daha temiz bir şekilde sunmak olduğunu dile getirerek, KADEM'liler olarak her zaman doğayı koruyup temiz bir gelecek için çalışacaklarını söyledi. 
 



ÖZEL HABER :YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.