GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ocak 2022 01:14

DİYARBAKIR’DA TEKVANDO KUŞAK SINAVI RÜZGÂRI

DİYARBAKIR’DA TEKVANDO KUŞAK SINAVI RÜZGÂRI
D.BAKIR/Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye Tekvando Terfi Sınavları, bir hayli ilgi gördü. Oldukça kalabalık bir sporcunun katıldığı sınavlar, bugün sona ererken, sınavları izlemeye gelen ailelerin de, en az öğrenciler kadar heyecanlandıkları gözlendi.

Diyarbakır’da Türkiye Tekvando Federasyonu’nun düzenlediği, oldukça geniş katılımlı Tekvando terfi sınavı düzenlendi. Kuşak sınavında Tekvandocu çocuklar, terfi için ter döktüler.


Turan Teşkilatı Genel merkez Türkiye Gençlik ve Spor Kulüpleri Başkanı Günay Yay’ın Komisyon Başkanlığı yürüttüğü sınavda Antrenörler Elif Eren, Oktay Baver Ersin ve Okan Özbalkan komisyonda yer aldılar.

Türkiye Tekvando Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, yıl içerisinde 3 defa yapılan ve Diyarbakır’da Anatolia Sanat ve spor merkezi ADEM 7 ve Hattat Hamit Aytaç ortaokulu öğrencileri Tekvando kuşak sınavına girdiler. Kuşak sınavına giren tüm sporcular bir üst kuşağa terfi ederken sınavı izleyen aileler çocuklardan daha heyecanlıydı.


Toplam 61 sporcunun katıldığı sınav bugün son bulurken, sınav sonrası başarılı sporcular ailelerine sarılarak kendilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Açıklamalarda bulunan Turan Teşkilatı Genel merkez Türkiye Gençlik ve Spor Kulüpleri Başkanı Günay Yay ,desteklerinden dolayı Diyarbakır Gençlik ve Spor il Müdürü Muammer Uslu ile, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire başkanı Mehmet Kesen’e teşekkür ederek, duygularını şöyle dile getirdi:


‘Öncelikle şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçen bütün kişi ve kuruluşlara, Diyarbakır Gençlik ve Spor il Müdürü Muammer Uslu ile, şampiyonaya katılacak olan Sporculara destek verecek olan Büyükşehir Belediyesi Spor Daire başkanı Mehmet Kesen’e teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin kahve köşelerinden uzaklaşması, sportif faaliyetlerle ilgilenmesi, hepimizin ortak temennilerindendir’


Böylelikle hem işi profesyonel düzeye taşıyarak, şehrimizi temsil edecek noktalara ulaşabilmeleri, hepimize mutlu etmektedir. Bu hedefler doğrultusunda, önümüzdeki süreçte de, çalışmalarımıza devam edeceğiz’


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.