GENEL Haber Girişi : 29 Aralık 2020 23:54

DİYARBAKIR’DA TEMİZLİĞİN ADI PIRILTI TEMİZLİK

DİYARBAKIR’DA TEMİZLİĞİN ADI PIRILTI TEMİZLİK
Diyarbakır’da faaliyet gösteren hızlı ve güvenli temizliğin profesyonel adresi olan Pırıltı Temizlik temizliğin adresi oldu.

Sosyal mesafeye ve maskeye dikkat eden profesyonel temizlik personelleri ile hizmet veren Pırıltı Temizlik Şirketi üstün hijyen ve temizliğin bir arada olduğu en iyi hizmeti veriyor.

Hizmet bizden memnuniyet sizden sloganıyla hizmet verdiklerini belirten Pırıltı temizlik Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Gülizar Ceyhan “Profesyonel ev temizliğine ihtiyaç duyduğun an aklınıza Pırıltı temizlik gelsin” dedi.

 Hizmet sundukları mekanları profesyonel bir şekilde temizlediklerini belirten Pırıltı temizlik Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Gülizar Ceyhan “Biz, hizmet sunduğumuz mekanları profesyonel bir şekilde temizleyerek hem çalışanlarınızın hem de ziyaretçilerinizin üzerinde olumlu etki bırakmanızı sağlıyoruz.




Bunu gerçekleştirirken de kurumsal temizlik ihtiyaçlarınızı güvenlik sertifikasyonuna sahip temizlik kimyasalları ve profesyonel makine ve ekipman kullanarak karşılıyoruz.

Çevreye ve insan sağlığına duyarlı, dezenfeksiyon ve temizlik hizmetimiz ile yaşam merkezleri, oteller, atm ve banka şubeleri, avmler, okullar, iş yeri, ofis ve plazalar, konut/site ve sosyal tesisler gibi alanların temizliğinde hizmetinizdeyiz.




Müşterilerimize ait toplu yaşam alanlarında Covid-19 salgını öncesi ve sonrasında gerçekleştirdiğimiz dezenfeksiyon hizmetimiz ile , insan sağlığını tehdit ederek bozan ve yaşam konforunu düşüren, hastalığa neden olan patojen mikroorganizmaların yok edilmesini, üremelerinin durdurulmasını sağlıyoruz.




Yeniden sokağa çıkmaya hazırlandığımız günlerin öncesinde tüm işletmelere, dezenfeksiyon hizmetimiz ile çevreye ve doğaya duyarlı temizlik ürünleriyle hijyen sağlamaya, virüs ve bakterilere karşı temizlik kalkanı oluşturmaya hazırız” dedi. Diyarbakır’da neden bu kadar çok tercih edildiklerini de anlatan Ceyhan, “Ev temizliği için bir temizlikçi arıyorsan, pırıltı temizlik en uygun seçenek.



Çünkü fiyatlarımız uygun ve temizlikçilerimiz detaylara özen gösteren titiz ve profesyonel temizlikçiler. Bir telefon kadar yakınız. Gerçek temizlik işleriyle test edilmiş temizlikçiler.Pırıltı Memnuniyet Garantisi ile mutluluğun garanti altında. Güleryüzlü müşteri hizmetleri.



 Tam Memnuniyet Garantisi şeffaf, dürüst ve şeffaf ve net fiyatlar - extra ücret yok. Müşterilerimiz bize Urfa yolu Fırat mah 553 sok tanlar prestij plaza kat 2 no 13 adresimizde ve 05453946514 numaradan da ulaşabilirler” diye konuştu.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.