GENEL Haber Girişi : 29 Kasım 2019 16:49

DİYARBAKIR GAP GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ’NDEN ‘ANLAMLI ETKİNLİK’

DİYARBAKIR GAP GENÇLİK VE KÜLTÜR EVİ’NDEN ‘ANLAMLI ETKİNLİK’
D.BAKIR- Diyarbakır GAP Gençlik ve Kültür Evi tarafından organize edilen ‘Mesafe’siz Şenlikler’ Temalı organizasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda İlimize bağlı Kocaköy İlçesi’nde düzenlenen sunum, oldukça geniş bir katılımla yapıldı.
Etkinliğe Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çevre Bilincini Geliştirme Dernek Başkanı Prof. Dr. Hamdi Temel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, muhtelif okullara mensup Eğitimciler ve Öğrencilerin çocukların yanı sıra, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.



SON DERECE ANLAMLI MESAJLAR VERİLDİ

Etkinliğe katılan Prof. Dr. Hamdi Temel, bu tür etkinliklerin oldukça faydalı sonuçlar verdiğini belirterek, şunları söyledi:
‘Etkinliği organize eden Diyarbakır GAP Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Gülşah Kahraman başta olmak üzere, ekibine ve emeği geçen herkese, en kalbi duygularımla başarılar diliyorum. Kocaköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bulut onun şahsında bütün Eğitim neferlerimizin bizlere gösterdikleri misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı da teşekkür ederiz’.



AMACIMIZ, BU KONULARDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Diyarbakır GAP Gençlik ve Kültür Evi Müdürü Gülşah Kahraman ise, etkinlik sonrası şunları söyledi: ‘Mesafe’siz Şenlikler’ kapsamında düzenlenen, ‘Plastik hayatlar ve İçilen plastikler ve Kanser’ Temalı çalışmamızda, gerçekten son derece olumlu mesajlar verildi.

Şenlikte, öğrencilerimiz ile çok güzel ve eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi, daha sonra öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıldı. Bunun yanı sıra, palyaço gösterileri ile, ilkokul öğrencilerimiz, hoşça vakit geçirdiler. Bu tür faydalı ve Eğitici içerikli programlarımızı, yıl boyunca devam ettirerek, çocuklarımızın hem eğlenmelerini, eğlenirken de öğrenerek, bu tür hassas konularda bilgi sahibi olmalarını hedefliyoruz.



GAP Gençlik ve Kültür Evleri, GAP Sosyo-Ekonomik Gelişim Programı Kapsamında 2001 yılından itibaren başlattığı çalışmalarını, geniş bir yelpazede sürdürmektedir.

Düzenlediğimiz projeler ve etkinliklerle, gençlerimize Mesleki beceri kazandırıcı programlar ile işsiz gençler ve çalışan gençlerin uzmanlaşmaları sağlanmakta, bunun yanı sıra, çok yönlü çalışmalar yapılmaktadır. 
Gençlerimizin karar alma süreçlerine ve toplusal yaşamda etkin katılımlarını sağlamak, sosyal gelişimlerini desteklemek, temel hedeflerimizden bazılarıdır. Bu hedefler doğrultusunda başlattığımız geniş kapsamlı projelerimiz devam etmektedir’.



GÜNÜN ANISINA, PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Etkinlik sonrasında GAP Gençlik Ve Kültür Evi Müdürü Gülşah Kahraman tarafından, günün anlam ve önemine ithafen, Prof. Dr. Hamdi Temel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’a plaket takdimi sonrasında, etkinlik sona erdi.
 ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.