GENEL Haber Girişi : 30 Kasım 2019 14:56

DİYARBAKIR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ÖDÜL

DİYARBAKIR GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ÖDÜL
Göreve geldiği günden bu yana, gayretli çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve ekibine, Genel Müdürlük tarafından ödül verildi. Sergilediği başarılı performansı dikkatlerden kaçmayan, mesai kavramı g
Uzun süreden bu yana sportif faaliyetlerde yapılan planlı, programlı ve başarılı çalışmalar, kamuoyunun dikkatini çekiyor ve haklı olarak takdir ediliyor. Kurum personellerinden olan Ali Atlı, bu çalışmaları genel bir çerçevede kameraya alıp, elde ettiği görüntüleri İl Müdürü Mehmet Demir vasıtasıyla bir süre önce Genel Müdürlüğe gönderdi. 
 
 
 
 
Çalışmaları bir hayli beğenen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, kurum personeli Ali Atlı’ya verilmek üzere, İl Müdürü Mehmet Baykan’a plaket gönderdi. Konuyla ilgili bilgi veren Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, şunları söyledi: ‘Yürütmüş olduğumuz sportif ve çok yönlü çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte. Bu kapsamda, yapılan sportif çalışmalarımızda elde edilen başarı, hepimiz onurlandırıyor. Sayın Genel Müdürümüzün personelimiz şahsında, bütün ekibimi takdir etmesi, bizim için gurur vesilesidir. Bu doğrultuda, kurumumuz personeli Ali Atlı’ya gönderilmiş olan ödülü, bizzat kendim takdim ettim.
 

 
Bunun yanı sıra, Genel Müdürlüğümüz tarafından spor malzemelesi desteği de sağlandı. Bizlere duyulan güven, bundan sonrası başarılı çalışmalarımız için de ilham kaynağı olacak. Bu vesileyle bir kez daha Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü sayın Mehmet Baykan ve onun şahsında bütün Genel Müdürlüğümüz yetkililerine, en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.