GENEL Haber Girişi : 01 Mart 2020 22:07

DİYARBAKIR MAARİF KOLEJİ, ULUSLAR ARASI STANDARTLARDA HİZMET SUNUYOR

DİYARBAKIR MAARİF KOLEJİ, ULUSLAR ARASI STANDARTLARDA HİZMET SUNUYOR
D.BAKIR- Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemizin saygın ve köklü Eğitim-Öğretim kurumlarından Diyarbakır Maarif Koleji Mozaik Okulları, Anaokulundan başlayarak, İlk, Orta ve Lise öğrencilerine yönelik Eğitim hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
2015 yılından bu yana Diyarbakır’da Eğitim-Öğretim hizmetleri veren Maarif Koleji Mozaik Okulları, Eğitim-Öğretim başarılarının yanı sıra, sık sık gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de biliniyor.

Köy okulları ve taşımalı eğitim yapan okullarda okuyan ihtiyaç sahibi 512 öğrenciye ayakkabı ulaştırarak, kamuoyunun haklı takdirini kazanan Diyarbakır Maarif Koleji Mozaik Okulları, bunun yanı sıra, öğrenciler, öğretmenler ve diğer bütün personellerinin sağlıklı beslenmesi noktasında da, profesyonel uygulamalar gerçekleştiriyor.



Diyarbakır Maarif Koleji Mozaik Okulları Kurucu Müdürü Gani Beyoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘Geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızı, Eğitim-Öğretim çalışmalarımızın yanı sıra, özellikle sağlıklı beslenmeleri konusunda da titiz davranıyor ve bu konuda, dünyaca ünlü okulların uyguladığı profesyonel yöntemler kullanıyoruz.


Ana kampüsümüzde bin yüz, Lisede yüz altmış ve genel toplamda bin üç yüze yakın öğrencimizi, geleceğe en iyi ve donanımlı bir şekilde hazırlamak için, Eğitmen ve İdareci kadromuzla, seferber olmuş durumdayız.



Sağlıklı ve hijyenik bir ortamda çocuklarımızın beslenmesine Okul idaresi olarak son derece dikkat ediyoruz. Sektörünün deneyimli ve işinin ehli tam yirmi iki yemekhane personelimizle, her gün öğrencilerimiz, Eğitimcilerimiz ve bütün personelimize temiz ve hijyen koşullarına uygun, yemekler çıkarıyoruz.
Özellikle çocuklarımızın kalori ihtiyacını ve dengeli beslenmesi noktasında, çok dikkat ediyoruz. Anaokulundan başlayarak, İlk, Orta ve Lise öğrencilerimize bazen 3 bazen 4 çeşit yemek çıkararak, sağlıklı beslenmelerini sağlıyoruz.



Deneyimli ve güler yüzlü personelimiz eşliğinde çıkarılan yemeklerimizden, öğrencilerimiz istedikleri kadar yiyebiliyorlar. Ayna anda bin kişi ağırlayabileceğimiz salonumuzda, çocuklarımızla beraber Eğitimcilerimiz ve çalışanlarımız yemeklerini yiyebiliyorlar.



‘Maarif Koleji Mozaik Okulları olarak, öğrencilerimizi, Akademik olarak ve bunun yanı sıra, sağlıklı ve düzenli beslenmeleri konusunda da, gereken hassasiyeti gösteriyoruz.



Ayrıca, sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yanı sıra, toplumsal sorunlara duyarlılık gösteren ve çözüm üretebilen, temel insani değerlerle harmanlanmış, kendisine, ailesine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirebilmek için, mesai kavramı gözetmeksizin çok yönlü olarak Eğitim-Öğretim çalışmalarımıza devam ediyoruz’.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.