GENEL Haber Girişi : 05 Ocak 2020 21:32

DİYARBEKİRSPOR ARTIK EMİN ELLERDE

DİYARBEKİRSPOR ARTIK EMİN ELLERDE
Üçüncü Lig İkinci Grupta mücadele eden Diyarbekirspor A.Ş. Kulüp Başkanlığına İş adamı Turan İlgin seçildi.
Onursal Başkalığını Feyzi İlhanlı’nın yaptığı Diyarbekirspor’un, önceki gün yapılan kongresinde kulüp başkanlığına Turan İlgin seçildi.
Asbaşkanlık görevlerine İhsan Yapıcı ve İkram İlhanlı’nın seçildiği Diyarbekirspor A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Akar, Kulüp Güvenlik Sorumlusu Orhan Tuma, Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fırat Güneş.
Hasan Çakar, Aziz Gönülalan ve Galip Güntugar ise Kulüp Yöneticisi olarak görev yapacaklar.

Kongre sonrası görüşlerini açıklayan Kulüp Başkanı Turan İlgin, yeni yönetim kurulunun Diyarbekirspor’a, Diyarbakır spor camiası ile tüm Diyarbakır halkına hayırlı olması dileğinde bulunarak şunları söyledi:
‘Uzun zamandan beri mensubu olduğumuz ve hizmet etmekten onur duyduğumuz, Diyarbekirspor A.Ş.’ye, bundan sonra, çok daha üst düzeyde hizmet sunabilmek için kolları sıvamış durumdayız.



Liyakat esasına göre, kulübümüzü yönetmek için var gücümüzle çalışacak, mücadele edeceğiz. Kulübümüzün çok daha iyi standartlara kavuşması, Diyarbakır’ın spordaki sesi ve sözcüsü olabilmek, sporcularımızın profesyonel standartlarla yetişebilmesi için, bütün bilgi birikimlerimizi değerlendireceğiz.


Akademik bir yaklaşım, bilimsel, etik değerlerin ilk sırada yer aldığı, sporcularımızın sürekli gelişimine dayalı bir hizmet anlayışıyla, bütün mesai arkadaşlarımız, paydaşlarımız ve spor severlerle gönül birlikteliği yapacağız. Bunları yaparken, kamu oyu ile paylaşıp, ortak aklı kullanarak, yeri geldiğinde hesap veren bir kulüp yönetimimiz olacak.


Ulusal ilişkilerimizi olabildiğince geliştirip, ülkemizde ve yurt dışında yaşayan yetenekli sporcularımızı tespit ederek, Mukaddes Diyarbakırımızı, sporcuların severek gelmek isteyecekleri cazibe merkezi haline getirebilmek için bütün paydaşlarımızla çaba sarfedeceğiz.



*Akademisyel ve bilimsel yönetimi uygulayıp, teknolojik gelişmeleri takip ederek, kulübümüzü futbolcu yetiştiren bir merkez haline getirmek için, herkesle güç birliği ve gönül birlikteliği yapacağız. Bu hedefler doğrultusunda, kulübümüzün bütün Diyarbakır sevdalılarına açık olduğunu, bu vesileyle bir kez daha deklare ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, kongremizin bütün sor severler, kulübümüz, kentimiz, bölgemiz ve tüm ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını; Yüce Allah’tan niyaz ederiz’.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.