EĞITIM Haber Girişi : 14 Haziran 2018 00:09

‘DOĞRU BİLDİĞİMİZ YANLIŞLAR’ KONFERANSI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

‘DOĞRU BİLDİĞİMİZ YANLIŞLAR’ KONFERANSI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
D.BAKIR- Diyarbakır’ın saygın Eğitim kurumlarından olan Eflatun Okulları’nın düzenlediği ‘Doğru Bildiğimiz Yanlışlar’ konferansı, bir hayli ilgi gördü.
Eğitim öğretime başladığı günden bu yana, adeta yeni bir ufuk açan Eflatun Okulları’nın geleneksel hale getirdiği, konferans ve seminerlere bir yenisi daha eklendi. 
Genel Müdürlüğü’nü Diyarbakır’ın yanı sıra, Bölgemiz kamuoyunun da yakından tanıdığı, yılların başarılı eğitimcisi Lokman Yetiz’in yaptığı Eflatun Okullarının düzenlediği konferans, Merkez Kayapınar İlçesinde bulunan Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi. 
Eflatun Okulları Genel Müdürü Lokman Yetiz’in akıcı bir üslupla sunduğu ve zaman zaman yaşanmış hayat hikâyelerinden örneklerle verdiği ‘Doğru Bildiğimiz Yanlışlar’ konulu konferansa, oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 



Kayapınar Kaymakamlığı, Kayapınar Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Kayapınar Aile Destek Merkezi ve Eflatun Okullarının ortak çalışmasıyla Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi'nde Eflatun Okulları Genel Müdürü Lokman Yetiz tarafından sunulan ‘Doğru Bildiğimiz Yanlışlar’ konulu konferansa kalabalık bir veli topluluğunun yanısıra, öğrenciler, muhtelif okullara mensup eğitimciler, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 


ACI VE SORUMLULUKLAR OLMADAN, ÇOCUKLAR OLGUNLAŞAMAZ 

Doğru bildiğimiz yanlışlar konulu konferansta; Lokman Yetiz her zamanki başarılı performansı ile adeta dinleyicileri büyüledi, bir o kadar da duygulandırdı. Zaman zaman da anlatımlarıyla katılımcıları güldüren Yetiz, ‘Şükretmenin teslimiyet değil bir huzur duyma sözü ve felsefesi olduğuna’ dikkati çekti. Cep telefonlarının çocuklara verdiği zararlara değinen Yetiz, acılar ve sorumluluklar olmadan çocukların olgunlaşamayacağını vurguladı. 


KATILIMCILAR, PÜR DİKKAT LOKMAN YETİZ’İ DİNLEDİ 

Yılların başarılı Eğitimcisi Lokman Yetiz, ‘Eğitimde disiplin, özveri ve süreklilik olmadan eğitim olamaz. Başarısızlık her an herkesin yaşayabileceği bir durumdur. Yaratıcı gerilim olmadan eğitim olmaz’ dedi. 
Lokman Yetiz, ‘Beterin beteri vardır’ sözü ile katılımcılara bir hayli duygusal anlar yaşattı. Katılımcıların bir hayli dikkatle izlediği ve ilgilerinin uzun süre devam ettiği konferans, Lokman Yetiz’in müzik eşliğinde harman dalı oyunuyla sona erdi. 


EFLATUN OKULLARI VE SAYIN YETİZ’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Büyük ilgi gören konferans sonucu memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, şunları söylediler: 
‘Eflatun Okulları’nın organize ettiği bu tür etkinlikler, bir hayli faydalı oluyor. Sayın Genel Müdürümüz Lokman Yetiz Bey, zaten sektörünün duayeni olmuş bir isim. Yıllardır başarıyla Diyarbakır’da görev yapıyor. Kendisini ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Bu tür etkinlikler, bizlerin de eksiklerini ve yanlışlarını görebilme olanağı sağlıyor. 

Avrupa’da sık sık yapılan bu tür çalışmaların Diyarbakır İlimizde de organizasyonunu gerçekleştiren Eflatun Okulları Genel Müdürü Lokman Yetiz ve bütün Eğitimci kadrosuna teşekkür ediyoruz’. 
 
Etiketler : eflatun koleji
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.