GENEL Haber Girişi : 14 Kasım 2019 00:12

DÜNYACA ÜNLÜ DR. ENDER SARAÇ, KADİM CAFE’DE AĞIRLANDI

DÜNYACA ÜNLÜ DR. ENDER SARAÇ, KADİM CAFE’DE AĞIRLANDI
Türkiye’de Doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili bilincin geliştirilmesi konusunda bir çok defalar televizyon programları, röportajlar, seminerler, konferanslar ve paneller düzenleyen oldukça yoğun bir çalışma gerçekleştiren Doktor Ender Saraç, Diyarbakır’da g
ANADOLU’NUN BÜTÜN LEZZETLERİ BULUŞTU

Anadolu'nun lezzetlerini Diyarbakır'da buluşturan Diyarbakır Gurme 2019 Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nın en çok ilgi gören simalarından biri olan Dr. Ender Saraç, daha sonra Merkez Kayapınar İlçesi Yetmişbeş yolunda bulunan Kadim Cafe’de ağırlandı.
Ender Saraç’ın, Kadim Cafe’ye gelişini duyan vatandaşlar, cafeye adeta akın etti.


Kadim Cafe İşletmecisi Ali Şen, İş adamı Recep Özekinci tarafından karşılanan ve ağırlanan Dr. Ender Saraç’a gösterilen ilgi, görülmeye değerdi.

CADİM KAFEYE VE GÖSTERİLEN YAKINLIĞA HAYRAN KALDI

Kadim Cafe İşletmecisi Ali Şen, İş adamı Recep Özekinci, müşteriler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Dr. Ender Saraç, Diyarbakır insanının gösterdiği samimiyet ve içtenliğin takdire şayan olduğunu belirtti.

Adeta bir yuva sıcaklığı veren iç dizaynı, hizmet kalitesi, hijyene gösterilen önem, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile Kadim Cafe’ye hayran kaldığını belirten Ender Saraç, ilk fırsatta yeniden Diyarbakır’a gelerek, Kadim Cafe’de, sevenleriyle buluşacağını söyledi.

Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Kenti Diyarbakır’ın, sinesinde sayısız Manevi ve kültürel yapı olduğuna dikkati çeken Dr. Ender Saraç, gösterilen yakın ilgi ve sıcaklık nedeniyle Kadim Cafe İşletmecisi Ali Şen, İş adamı Recep Özekinci ve herkese teşekkür etti.



ENDER HOCAMIZI AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYDUK


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadim Cafe İşletmecisi Ali Şen ise, çok mutlu olduklarını belirterek, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Kadim dostlukların mekânı olan kafemizde, Sayın hocamızı, daha önce de ağırlamıştık. Yeniden ağırlamak nasip oldu.

Adanmışlık ruhuyla çıktığı tıp yolculuğunda geldiği nokta, takdire şayan. Türkiye’nin ilk Doğal Tıp ve Estetik Merkezi olan HAY SAĞLIK MERKEZİ’ni 1994'te kurup genişleterek bugünlere kadar başarıyla gelen hocamız Ender Saraç’ın, Sağlıklı yaşamla ilgili olarak Türkiye’de ilk Türkçe kitap olan Ayurveda’ kitabı kısa sürede rekor baskı yaparak uzun süre en çok satan kitaplar arasında yer aldı. Kendisi sadece ülkemizin değil, alanında dünyanın en seçkin doktorlarındandır.

Ziyaretinden dolayı kendisine bütün mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.