GENEL Haber Girişi : 29 Eylül 2022 23:06

EFRAHİM AKKOYUN: ‘BİR DİZİ PROJEMİZLE GÖREVE HAZIRIZ’

EFRAHİM AKKOYUN: ‘BİR DİZİ PROJEMİZLE GÖREVE HAZIRIZ’
D.BAKIR/ Efebey Grop Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı (DTSO) seçimleri öncesi, yaptığı açıklamada, Sarı Liste olarak hazırladıkları bir dizi proje hazırladıklarını kaydetti.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine, sayılı günler kala, Dtso komite meclis  üyeliğine talip olan isimler, projelerini ve geleceğe yönelik hedeflerini revize ederek, kamuoyuyla paylaşıyorlar. DTSO Sarı Liste’nin 10. Meslek Komitesi meclis üyeliğine Adayı olan Efrahim Akkoyun, Ticaret ve Sanayi Odası’nda, bir dizi değişim ve dönüşüme ihtiyaç olduğunu belirtti.


Açıklamalarda bulunan, DTSO Sarı Liste 10. Komite Adayı Efebey Grop Yönetim Kurulu Başkanı Efrahim Akkoyun, ülkemizin yanı sıra, dünya genelinde hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığına dikkati çekerek, ‘Dünyada yaşanan bu gelişmelere paralel olarak, DTSO’nun yapısında ve geleceğe dönük hedefleri konusunda, yeni fikir ve önerilerin gerektiği görüşündeyiz.


Sarı Liste 10. Meslek Grubu Komitesi olarak, zaten bizim faaliyet alanımız, ‘İletişim, teknoloji, yapı denetim, mimarlar ve mühendisler, turizm otel ve otelcilik, lokanta restaurant, kafeler ve yemek fabrikaları alanında faaliyetleri bulunan, DTSO’ya kayıtlı tüzel veya kişisel firma ve şirketler. Dolayısıyla, birçok sektörde dünya genelinde adeta baş döndürücü bir gelişim ve dönüşüm yaşanırken, bizlerin de bu gelişime kayıtsız kalması düşünülemez.


Bu kapsamda, bahse konu olan meslek guruplarını temsilen destek talep istiyoruz. Özellikle yarınlarımızı inşa edecek olan gençlerimiz ve genç müteşebbislerimize, hem tecrübelerimizi aktarabilme ve hem de onların projelerinin uygulanabilmesi noktasında, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.



Sarı Liste olarak, Diyarbakır’ımıza fayda sağlayacak, her türlü fikir, öneri ve projeyi dinlemeye ve destek olmaya hazırız. Fikir ve önerisi olan kişi ve kuruluşlarla, diyalog kurup, karşılıklı istişarelerde bulunmak, hepimizin faydasına olacaktır. İçine kapanık, dünya ile bağlantısını kesmiş bir yönetim değil, tam tersine dünyada yaşanan tüm sektörel gelişmeleri takip edip, gerektiğinde hem teorik, hem de teknolojik olanakları, Diyarbakır’ımıza kanalize etmek, birincil görevlerimiz arasında olacak.



Bu kapsamda, yapılacak, seçimlerin şehrimize, bölgemize ve bütün ülkemize hayırlara vesile olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyoruz’.
HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.