GÜNDEM Haber Girişi : 04 Nisan 2024 12:00

Eğil Belediye Başkanı Seydaoğlu: Değişimi gerçek hizmetle yapacağız

Eğil Belediye Başkanı Seydaoğlu: Değişimi gerçek hizmetle yapacağız
31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde Belediye Başkanı seçilen Fırat Seydaoğlu, yeni göreviyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Seydaoğlu, seçim sürecinde kendisine gösterilen güven ve desteğe minnettar olduğunu belirterek, görevini dürüstlük, sevgi ve azimle yerine getireceğini vurguladı.

 


Seçim çalışmaları boyunca kendisine destek veren ya da vermeyen herkese teşekkür eden Seydaoğlu, “Belediye Başkanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Değişimi hep birlikte, el ele gerçekleştireceğiz. Seçim çalışmalarım süresince bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun hepinizden güleryüz, ilgi ve alaka gördüm. Tüm hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 


PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN KOLLARI SIVADIK

 


Projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadıklarını ve gerçek belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini dile getiren Seydaoğlu, “Bizleri bu temsil makamına layık gören hemşehrilerimize yola çıktığımız ilk günden beri söylediğimiz bir şey var; Gerçek belediyecilik ve gerçek hizmet. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Bu süre içerisinde çok çalışarak bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Eğil'imizi gerçek belediyecilik ile buluşturmak için hazırız kararlıyız. Hazırladığımız projeleri, seçim öncesi elimden geldiği kadar sizlere aktarabilmek için gayret gösterdim. Şimdi hayata geçirme zamanı. Bizler gerçek belediyecilik için buradayız.

 

Hizmet için buradayız. Her taşını tek tek bildiğimiz, her sokağında bir hikayemiz olan Eğil'e iyi bir gelecek bırakmak için buradayız. Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı ile ilçemizin daha yaşanılabilir bir kent olması için vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi yine gönül birliği yaparak; gece gündüz, dur durak bilmeden, yorulmadan ve yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız her zaman Eğil'i yüceltmek, daha ileriye götürmek ve halkımızın her anında hep yanında olmaktır” şeklinde konuştu.


EĞİLİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

 


Eğil ilçesinin daha ileriye taşınması ve halkın refahının artırılması için gece gündüz çalışacaklarını ve her zaman halkın yanında olacaklarını vurgulayan Seydaoğlu, “Seçim öncesinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen, yüreklerini ve coşkularını ortaya koyan, bizlere oy veren ya da vermeyen tüm Eğil halkını sevgiyle kucaklıyorum. Bana bu kutsal görevi layık gören tüm hemşerilerime, bıkmadan yorulmadan bizleri takip eden değerli basın mensubu arkadaşlarıma ve seçimlerin ardından ziyaretleriyle bizleri onurlandıran tüm kamu kurum ve kuruluşlarına tekrar tekrar teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.