GÜNDEM Haber Girişi : 10 Nisan 2024 13:59

Eğil Belediye Başkanı Seydaoğlu, vatandaşlarla bayramlaşma töreninde buluştu

Eğil Belediye Başkanı Seydaoğlu, vatandaşlarla bayramlaşma töreninde buluştu
Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti'den Eğil Belediye Başkanı seçilen Fırat Seydaoğlu, bayram coşkusunu vatandaşlarla bir araya gelerek paylaştı. Eğil'de düzenlenen bayramlaşma töreni, ilçenin önemli isimler

Eğil Kaymakamı Volkan Hülür'ün de katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu'nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı M. Raşit Umay, Eğil İlçe Emniyet Amiri Yunus Kabataş, Eğil İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı İlker Murat gibi önemli isimler de iştirak etti.

 


Tören, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Vatandaşlar, seçimlerin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Seydaoğlu ile bayramlaşma fırsatı buldu. Bu samimi atmosferde, vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Seydaoğlu, ilçede hizmetlerin daha da artacağını belirtti.

 

 


Eğil Kaymakamı Volkan Hülür ise törende yaptığı konuşmada, bayramın birlik, beraberlik ve sevgi duygularını pekiştirdiğini vurguladı. İlçenin birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğini ifade eden Hülür, vatandaşların huzur ve mutluluğunun en önemli öncelikleri olduğunu dile getirdi.

 

 


Kendilerine seçimde destek veren tüm Eğil halkına teşekkür eden Başkan Seydaoğlu ise, “Tüm Eğil halkının bayramını kutluyorum. Bayramın mutluluk ve huzur getirmesi, yüreklerimizi sevgiyle doldurması dileğiyle... Geçmişte yaşadığımız güzelliklerin, gelecekte yaşayacağımız umutlarla birleştiği, dostlukların ve kardeşliğin her zamankinden daha da güçlendiği bir bayram diliyorum. Sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice bayramlara, hep birlikte ulaşmak dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!” diye konuştu.

 

 


Bayramlaşma töreni, Eğil ilçesindeki siyasi ve toplumsal birlikteliği pekiştirirken, gelecek dönemde yapılacak çalışmalara olan destek ve katılımı da artırmayı amaçlıyor. Eğil halkı, birlik ve dayanışma içinde daha yaşanabilir bir ilçe için el ele vermenin önemini bir kez daha hatırladı.