GENEL Haber Girişi : 27 Ocak 2020 22:58

ELAZIĞ VE MALATYA DEPREMİ, HEPİMİZİ YASA BOĞDU

ELAZIĞ VE MALATYA DEPREMİ, HEPİMİZİ YASA BOĞDU
D.BAKIR- Diyarbakır Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Cuma Akşamı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem hadisesi ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.
Diyarbakır Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, şunları söyledi: ‘Öncelikle bu elim deprem hadisesi sonrası hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza, Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve bütün ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Elazığ ve Malatya’da vuku bulan deprem, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma akşamı, önce Elazığ ardından da Malatya vilayetlerimiz peş peşe depremlerle sarsıldı. Yaşanan depremler sonrası ortaya çıkan acı tablo, hepimizi derin üzüntülere boğdu. AFAD tarafından bugün paylaşılan bültende, 6.8 şiddetindeki depremde kaybımızın kırk bir olduğu belirtilerek, AFAD koordinasyonundaki müdahale faaliyetleri ile 45 vatandaşımızın enkazdan sağ olarak kurtarıldığı belirtildi. Deprem, hepimizi derinden üzmüştür. Ülke olarak yastayız. Devletimiz ve Milletimiz, bu elim olayda örnek bir duruş sergileyerek, bütün kurum ve kuruluşlarıyla, depremzede kardeşlerimizin yardımına koşmuştur. Nitekim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da olayın yaşanmasının ertesi günü, Elazığ’a gelerek, depremzede vatandaşlarımızın acısını paylaşmıştır. Sivil Toplum Kuruluşlarımız, müteşebbislerimiz, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından hayırsever kişi ve kuruluşların gösterdikleri gayret ve yaptıkları yardımlar, takdire şayandır. Diyarbakır Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler de depremin hemen sonrasında teyakkuza geçerek, Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalıştık. Yaşanan gelişmeleri an be an takip ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri olarak, İlimizin yanı sıra, ülkemizin birçok farklı noktasında hissedilen depremde hayatını kaybedenlere, Cenabı Allah’tan, rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyor, saygıdeğer halkımıza, en kalbi duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.