GENEL Haber Girişi : 26 Mayıs 2020 22:26

ELBEY, GELECEK PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI VE TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ

ELBEY, GELECEK PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI VE TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ
D.BAKIR- Gelecek Partisi il Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Teşkilat Başkanlığına İş adamı Ali İhsan Elbey getirildi. Genel Başkanlığını eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi’nin Diyarbakır İl Başkanlığına, kamuoyunun yakında
Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, il teşkilatını kurduktan hemen sonra, İl Yönetim Kurulu’nu oluşturmuş ve saha çalışmalarına başlamıştı. Nitekim birkaç gün önce, Gelecek Parti’nin İl Başkanlık Kurulu Üyeleri de belirlendi. Buna göre, Teşkilat Başkanlığı’na Diyarbakır halkının çok iyi tanıdığı, senelerdir Diyarbakır’da yaptığı yatırımlarla bir çok insana istihdam olanağı sağlamış, hayır severliğiyle tanınan iş adamı Ali İhsan Elbey getirildi.

Açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ali İhsan Elbey, şunları söyledi:



PIRIL PIRIL İSİMLERLE, TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE TALİBİZ


‘Diyarbakır İl Teşkilatımız, pırıl pırıl ve sektöründe kendisini kanıtlamış isimlerden oluşuyor. Birbirinden farklı meslek gruplarına mensup, bu değerli arkadaşlarımız, Diyarbakır İlimizin sorunlarını ve bu sorunların köklü çözüm yollarını bilen, Mukaddes kentimizin sinesinden çıkmış arkadaşlardan oluşmakta.


Partimize teveccüh her geçen gün artmakta. Başta Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve kurmay kadrosu olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanında,sürdürdüğümüz teşkilatlanma çalışmalarında, görülmemiş bir ilgi ve teveccühle karşılaştık. Bu da bizi bir hayli mutlu etti ve aynı zamanda ne derece önemli bir sorumluluk üstlendiğimizi göstermiş oldu.



Unutulmamalıdır ki, misyonu olmayanın, vizyonu olamaz. Sayın Genel Başkanımız, yıllardır devletimize çeşitli kademelerde hizmet etmiş, daha sonra Milletvekilliği ve Bakanlıklar yapmış, nihayet son olarak Başbakanlık yaparak, siyasi tarihimize damgasını vurmuştur.
Takdir edileceği gibi, milletimiz her geçen giderek zorlaşan hayat koşulları karşısında, hayatını idame ettirmeye çalışmakta.

Aylardan bu yana, toplumun bütün kesimleriyle bire bir görüşmeler ve istişareler yapan, Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yaşanan tıkanıklığı aşabilme noktasında, yeni bir siyasi hareketi inşa ederek, son derece başarılı ve pırıl pırıl kadrolarla, Gelecek Partisi’nin startını ‘vira bismillah’ diyerek verdi.

Başbakanlık vazifesinde, vatandaşlarımızın haklı takdirine mazhar olmuş Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yeni bir siyasi hareketle halkımızın karşısına çıkması insanlarımızı sevindirmiş, yaşanan kitlesel katılımlarla startını verdiği heyecan ve umut, dalga dalga Anadolu’ya yayılmaktadır.

SORUNLAR GİDEREK ARTMAKTA

Adanmışlık duygusuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, kadirşinas halkımızla el ele, gönül gönüle vererek, güçlerimizi ve elde ettiğimiz birikimlerimizi paylaşarak, sürekli istişare ederek, ülkemizi 2023 Vizyonuna taşımaya hazırız. Kuşku yok ki, ekonomik sıkıntılar giderek artmakta, işsizler ordusuna yeni yığınlar eklenmekte, enflasyon sürekli yükselmekte.

Artan döviz kurları nedeniyle, geliri sabit olan ve hatta giderek azalan milyonlarca vatandaşımızın alım gücü düşmekte, insanlar evine ekmek götürememekte, tencerelerde et değil, dert kaynar hale gelmektedir. Dünyada etkili olan koronavirüs bulaşıcı pandemi (KOVİD 19) dolayısıyla, elbette ki insanlık âlemi, son derece zorlu bir süreci yaşıyor.
Ancak bu zorlu süreçte, bir çok Avrupa ülkesi, vatandaşlarına yardımcı olabilmek için bütün olanaklarını seferber ederken, ülkemizde ise milyonlarca vatandaşımız, giderek derinleşen kriz ile tek başına boğuşmak zorunda bırakıldı.


Yaşanan mağduriyetler ve işten çıkarılmalar nedeniyle, bunalan vatandaşlarımıza, gerçek manada destek sağlanarak, bu krizden çıkış yolu sağlanmalı. Ancak, şu ana kadar, hükümet, krizi yönetememiş, milyonlarca insanımız, geçen yıl bugüne göre, geliri azalmış ya da tamamen kesilmiş bir şekilde, geçimini temin edebilmek için çırpınmaktadır.


Diyarbakır’a baktığımızda, İş Kur şubeleri önünde, bitmek bilmeyen ve saatler süren kuyruklarda umut arayan gençlerimize, Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) mağduru yüz binlerce insanımız da eklenmiştir. Kısacası, işsizlik, hayat pahalılığı ve bunun getirdiği yoksulluk ve yokluk giderek artmaktadır. Gelecek Partisi olarak, ülkemizin geleceğine talibiz. İl Başkanımız Aydın Altaç başta olmak üzere, tüm kadrolarımız, halkımızın yakından tanıdığı, Diyarbakır’ın sinesinden çıkmış, hizmet ehli insanlardan oluşmakta.

Bana tevdi edilen Teşkilat Başkanlığı görevini, en iyi şekilde icra etmek için, halkımızla el ele verip, onların sorunlarıyla hemhal olacağız. Nitekim Sayın İl Başkanımızla beraber, tüm kadromuzla sahaya inerek, hiçbir geliri olmayan ailelerimize yönelik olarak, kurban eti, ayakkabı, kıyafet, çocuklarımıza oyuncak, gıda çeki ve bulaşıcı pandemiden korunmak üzere maske dağıtımı yaptık. Bayrama kadar bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu doğrultuda, hiçbir vatandaşımızı hor görmeden, dışlamadan, herkesin fikir ve önerilerini değerlendirip, halkımıza hizmet noktasında hazır hale getirip sunacağımızı belirtir, hareketimizin ve bütün teşkilatlarımızın, aziz milletimize hayırlı olmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.

ALİ İHSAN ELBEY’İ TANIYALIM:

1978 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Ali İhsan Elbey, ilimiz genelinde bir çok yatırımları olan, binlerce insana istihdam olanağı sağlamış, kentimizin ekonomisine katma değer sağlamış, tanınan ve saygın bir aileye mensup.

Aktif olarak 2005 yılından bu yana siyasetin içinde olan Elbey, kısa adı DİKENT olan ‘Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Ve Şehircilik Derneği, Diyarbakır Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.


Kitap okumayı ve seyahat etmeyi seven, sanatsal çalışmaları yakından takip eden Elbey’in, Gelecek Partisi’nde yer alması ve Teşkilat Başkanı olarak görevlendirilmesi, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Gıda Toptancılığının yanı sıra, Müteahhitlik yapan Ali İhsan Elbey, Elbeyler İnşaat Yapı Sanayi Firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra etmekte.


ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.