GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mayıs 2018 22:58

ELHAKAN: BU YOLDAN DÖNMEK YOK

ELHAKAN: BU YOLDAN DÖNMEK YOK
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylarından Av. Süleyman Elhakan, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Ak davanın bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Milletvekili Aday listelerinin belirlenmesini takiben yazılı bir açıklama yapan Av. Süleyman Elhakan şunları söyledi: 
‘Bu iş, bir sevda işidir. Sadece bedenen değil, kalben ve ruhen de yapılması gerekir. Uzun yıllardır mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak hareketin içinde Milletvekili olarak TBMM çatısı altında, çok daha büyük ve üst düzey projeleri gerçekleştirmek için Aday Adaylığımı açıklamıştım. 



Bu süreç zarfında öylesine olumlu geri dönüşler aldım ki, anlatamam. Bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri, öğrenciler, bayanlar, engelli kardeşlerim, kısacası toplumun geniş bir kesiminden, beni bir hayli duygulandıran destek mesajları aldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerek sosyal medyada ve gerekse telefon açarak başarı dileklerini ileten, memnuniyetlerini bildiren, Diyarbakır’a katkı sağlayacağını inandığı projelerini paylaşan, yüreği sevgiden geçen herkesi, bir kez daha saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu Mukaddes kentte yaşamak, ekmeğini yemek, havasını solumak bile başlı başına büyük bir nimet. 





Yüce Rabbim’e şükürler olsun ki, hayır dualarını ulaştırarak manevi desteklerini sağlayan, iyi dilek temennileri ve samimi duygu ve düşüncelerini aktaran bir çok vatandaşımızla tanışma olanağı bulduk. Son derece faydalı istişareler yaptık. Bütün bu elde ettiğimiz kazanımları, Milletvekili Adayı olan değerli dava arkadaşlarımıza ileterek, onların değerlendirmelerini sağlamak için çalışacağız. 

Rabbim; bizlere ömür boyu vatanımıza, milletimize hep hayırlı işler yapmayı nasip buyursun. 
Listeler açıklandıktan sonra da telefonla arayan, mesaj atan, sosyal medyada duygu yüklü paylaşımlar yapan bütün Diyar-ı Bekir sevdalılarını en kalbi duygularımla selamlıyorum. 


Bizler yine Halka Hizmet Gemisinde aynı bilinç ve şuurla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  
Esas olan, aynı azimle, heyecanla, şevkle mücadeleye devam etmektir. Dünyevi mevkilerin sadece bir ‘araç’ olduğunu, nihai amacımızın ‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’ şuuruyla hareket etmek olduğunu bir kez daha özellikle belirtmek isterim. 


Adanmışlık duygusuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta hiçbir fırtınanın, engelin bizleri yolumuzdan alıkoyamayacağının bilinmesini isterim. 
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün dava arkadaşlarımı bir kez daha kutluyor, Gerek Milletvekilliği Genel Seçimi ve gerekse Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli seçiminde, aynı şevk ve heyecanla çalışarak, davamıza hizmete kaldığımız yerden devam edeceğimizi belirtir, bütün vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunarım’. 
 


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.