SİYASET Haber Girişi : 02 Haziran 2018 23:16

ELHAKAN,‘DİYARBAKIR,CUMHURBAŞKANIMIZ’I BAĞRINA BASACAK’

 ELHAKAN,‘DİYARBAKIR,CUMHURBAŞKANIMIZ’I BAĞRINA BASACAK’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylarından Av. Süleyman Elhakan, 3 Haziran Pazar günü Diyarbakır’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, en iyi şekilde karşılayıp, ağırlayacaklarını belirtti.
Açıklamalarda bulunan Av. Süleyman Elhakan, şunları söyledi:

‘Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da katılacağı Mitingimize, bütün Diyarbakır halkı davetlidir. Sayın Cumhurbaşkanımızı oldukça coşkulu bir şekilde karşılayıp, ağırlayacak ve Miting sonrası da en iyi şekilde uğurlayacağız. Bundan kimsenin kuşkusuz olmasın.
İstasyon Meydanında yarın yapılacak ve saat 16.30’da başlayacak olan Miting öncesi, Ak parti İl teşkilatının yanı sıra, bizler de gerekli hazırlıklarımızı yaparak, mitinge olabildiğince kalabalık bir grupla katılacağız.’



Elhakan, ‘Birlik, Bereket, Bolluk İçin Vakit Türkiye Vakti’ şiarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu ve tüm ülkemiz genelinde yapılacak olan Mitingler, büyük bir coşkuya sahne oluyor. Bu kapsamda bizler de Diyarbakır halkı olarak, bir dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımıza yaraşır bir karşılama tertip edeceğiz.’


ADAY LİSTELERİ, KIRGINLIKLARA YOL AÇTI

Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday listesinin kırgınlıklara yol açmakla beraber, kendilerinin Ak davaya bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Elhakan, sözlerini şöyle tamamladı:
‘Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekten takdire şayan bir misyona sahip. 16 yıldır sergilediği performans ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle bizlere çok iyi bir örnek sergiliyor. 

Sayın Erdoğan’ın bizler için yeri ve önemi ayrıdır. Son yaşanan İsrail vahşetinde sergilediği dik ve kararlı duruşu, sergilediği cesurca yaklaşımlar, bütün İslam Aleminde takdirle karşılandı. O nedenle bizler, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da davamızın ve sayın liderimizin etrafında kenetlenerek, bu kutlu davanın bir neferi olarak mücadeleye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın kadim kentimize yapacağı ziyaretin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyor ve bir kez daha kendisine ‘hoş geldiniz’ diyorum’.
 
HABER: YILMAZ ACU
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.