GENEL Haber Girişi : 10 Şubat 2019 22:56

Elif Gold Kuyumculuk'tan 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanya ve indirimler

Elif Gold Kuyumculuk'tan 14 Şubat Sevgililer Gününe özel kampanya ve indirimler
Diyarbakır'ın tanınmış kuyumcusu Elif Gold Kuyumculuk 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kampanya ve indirim fırsatı sunuyor.
Yıl boyunca yaptığı sürpriz indirimlere 14 Şubat Sevgililer günündede yapacağı kampanya ve indirimlerle müşterilerine fırsatlar sunan Elif Gold Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Utangaç, "Elif Gold olarak Diyarbakır'a yıllardır hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. 





Yıl boyunca müşterilerimize ve Diyarbakır halkına özel indirimli kampanyalar düzenledik. Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer gününe de müşterilerimize özel kampanya ve indirimler hazırladık" dedi. 




Kuyumculuk sektörünün özel günlerde daha da çok ön plana çıkan bir sektör haline geldiğini dile getiren Utangaç, "Sezon itibari ile yılbaşını yeni geçtik. Şimdi 14 Şubat gibi önemli bir gün var. Kuyumculuk sektörü adına bugünler çok önemli.





Böyle önemli günlere en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bu günlerde kolyeler, küpeler, tek taş yüzükler daha çok satılıyor. Müşteriler bu ürünlere daha çok ilgi gösteriyor. Bu özel günlerin kuyumculuk sektörüne yansıması çok güzel oluyor. 



Bizlerde bu durumun sonuçlarından memnun oluyoruz" diye konuştu. 
Elif Gold Kuyumculuk Diclekent Bulvarı. Medya mah No:104, 21070 Kayapınar/Diyarbakır adresinde müşterilerine hizmet veriyor.  
  



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.