GENEL Haber Girişi : 20 Eylül 2019 21:37

Engelliler’den Vali Güzeloğu’na teşekkür.

Engelliler’den Vali Güzeloğu’na teşekkür.
Diyarbakır Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ömer Askan, Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’na önceki yönetim tarafından iptal edilen ücretsiz kartların tekrar aktif edilmesi nedeniyle teşekkür etti.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında kanunun ilgili mevzuatları çerçevesinde ücretsiz biniş hakkı olan vatandaşların, daha önceki yönetim tarafından iptal edilen haklarının iade edilmesi nedeniyle mutluluklarını dile getiren engelliler Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür etti.

 Bedensel Engelliler Derneği Diyarbakır İl Başkanı Ömer Askan yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi önceki belediye ve meclis kararıyla engelliler ücretsiz biniş kartlarına idaya göre çok yoğun bir şekilde kullanıldığı ve bunun önüne geçmek için biz engellilere tanınan bu hakı 60 kontör kartları bizlere kazandırılarak biz engellileri eskisi gibi dört duvar arasında koymak istemişler.



 
 Rabbime şükürler olsunki Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen İl Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu sayesinde eski sisteme devam kararıyla biz engellilere devlet baba şefkatinin her zaman olduğunu gibi bir kez daha göstermiş olup biz engellilere sunulan dört duvarı bir kez daha yıkmıştır. Biz engelliler başta devletimize ve mülki amiri Sayın Valimize sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.