GENEL Haber Girişi : 07 Aralık 2018 08:46

Engin Özmen Kayapınar Encümenliğine aday

Engin Özmen Kayapınar Encümenliğine aday
AK Parti Kayapınar İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Sorumlusu olan Akil Gençler Diyarbakır İl Başkanı genç girişimci İşadamı Engin Özmen 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti'den Kayapınar Belediyesi encümenliğine aday adaylığı ba
31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçimlerde belediye başkanlıklarının yanı sıra encümen için başvurularda da yoğunluk yaşanıyor. Bir çok siyasetçinin, işadamının ve vatandaşın başvurduğu encümen adaylıklarında renkli simalarda yer alıyor. Yıllardır AK Parti'de aktif siyaset yapan genç girişimci işadamı Doğru Sms Bilgi Teknoloji Ltd Şti Yönetim Kurulu Başkanı Engin Özmen'de Kayapınar Belediyesi Encümenliğine talip. Özmen adaylığını sosyal medya üzerinde duyurdu. Özmen'in aday olduğunu sosyal medya üzerinden öğrenen dostları ve sevenleri Özmen'in paylaşımını adeta beğeni ve yorum yağmuruna tuttu, ayrıyetten Özmen'in yapmış olduğu paylaşımı takipçileri Özmen nerede biz oradayız diye tekrar tekrar paylaştılar. 




Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özmen, dostlarının kendisini yalnız bırakmamasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Geniş bir aileye sahip olduklarının da altını çizen Özmen, "Allah'a şükür Diyarbakır'da geniş bir aileye, dost ve arkadaş çevresine sahibiz. Ben ailem, dostlarım ve arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Beni bu kutlu yolda yalnız bırakmayacaklarından zerre kadar şüphem yok. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. 



AK Parti'ye hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu da belirten Özmen, "AK Parti Kayapınar'da son 2 yıl içinde anlatılmayacak kadar başarılı hizmetler yaptı ve halende yapmaya devam ediyor. Benim içinde böyle bir partiye hizmet etmek onurdur. Ben Kayapınar'ı iyi bilen birisiyim. Bütün ticaretim Kayapınar'da. Bu yüzden halkımıza hizmet için bu yarışta bende varım. Eğer kısmet olurda seçilirsem halkımız için gece gündüz demeden sorunlarına çözüm getirmek için çalışacağım. Kapımız herkese açık olacaktır. Dini dili ırkı ne olursa olsun hiçbir ayırım yapmayacağız" diye konuştu. 



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde insana insanca değer verildiğini de sözlerine ekleyen Özmen, "Devlet başkanımız sayın Cumhurbaşkanımıza hizmet etmek bizim için onurdur. Sayesinde yatırımlar yapıldı ve insana insanca  değer verildi. Cumhurbaşkanımız ve partimiz sayesinde tarihte görülmemiş hizmetler yapıldı. Seçilirsem kısmet olursa halka hizmet için mücadele edeceğim makam mevki çok önemli değil, benim için insanlık önemlidir. Engellilerimiz,yaşlılarımız,dul ve yetim kardeşlerimiz  ve gençlerimiz için çok önemli projelerim olacaktır. Kadınlarımıza yapılan şiddet ile ilgili projelerimiz olacaktır" dedi. 




Ana merkezine milleti yerleştiren bir partiye hizmet etmekten daha gurur verici bir şey olamaz diyen Özmen, “Tüm gücümüzle Devletimizin ve milletimizin Hayrına yapacağımız binlerce iş vardır. Tüm kardeşlerimizle beraber Cumhurbaşkanımızın yanında dik ve onurlu bir biçimde duracağız. Allah bu kutlu davada yar ve yardımcımız olsun. Bu kutlu dava da siz gönüldaşlarımın dua ve desteklerini bekler, hepinize saygı ve hürmetlerimi bildiririm. Rabbim aldığımız bu kararı benim, ilçem ve partim için hayırlı kılsın” dedi. 



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.