GENEL Haber Girişi : 24 Ağustos 2018 16:08

ERDEMLİLER HAREKETİ DERNEĞİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINDA MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA

ERDEMLİLER HAREKETİ DERNEĞİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINDA MUHTEŞEM BAYRAMLAŞMA
Bölgenin en büyük STK’larından biri olan Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanlığında her bayram olduğu gibi bu bayramda da Muhteşem bir bayramlaşma töreni düzenlendi.
Geleneksel olarak her bayram düzenledikleri bayramlaşma, kaynaşma programları bir öncekinden daha kalabalık geçmesi derneğin insani ve sosyal dayanışmasının yansıması olarak görülüyor. Diyarbakır’da hep ilklere imza atan Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanı Atilla Kaymaz STK kültürünü doğru ve ilkeli yansıtarak insanların devlete ve kurumlarına olan güvenini artırdığı gözlemleniyor. 
 
 



 Dernek binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde kanat önderi, aşiret lideri, din adamları, STK temsilcisi, dernek üyeleri,esnaflar birçok akademisyen, İş adamları bir araya geldi. Bayramlaşma töreni öncesi törene katılanlara seslenen Erdemliler Hareketi Derneği İl Başkanı Atilla Kaymaz bu uzun ve meşaketli yolda kendilerinin her daim yanlarında oldukları için teşekkür etti. Kurban bayramının barış ve kardeşliğin pekiştirilmesi noktasında anlamlı bir gün olduğunu konuşmasında dile getiren Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, "Kurban bayramının barış ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi noktasında anlamlı bir gün olduğunu Müslüman kardeşlerimin bildiği üzere bayramlar küslerin, dargınların ve birbiri ile kavgalı olanların her şeyi unutup barıştığı bir gün olup, Umarım ülkemizi karıştırmaya çalışan şer odaklarına karşı birlik ve beraber olacağımız gün çok uzak değil sağduyu elden bırakmayıp çağrıları bu yönde yapmaya devam etmeliyiz.  
 
 
 
Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanlığı olarak bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Programa gösterilen ilgiden dolayı gururluyuz ve bize inanan kardeşlerimizin hiç şüphesi olmasın ki memleketimize ve ülkemize faydalı olacak başarılı projelere imza atacağız. Erdemliler Hareketi Derneği Genel merkezimiz ve Diyarbakır İl Başkanlığı kadromuz hepsi birbirinden iyi ve kendi alanında birçok başarıya imza atmış güzel insanlardan oluşuyor. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.  
 


 
Erdemliler Hareketi Derneği İl Başkanı Atilla Kaymaz'ın konuşmasının ardından söz alan Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Süleyman Ergin ise, "Bu güzel mübarek günde Erdemliler hareketi il başkanlığında bayramlaşma töreninde bulunmamız beni her zamanki gibi bugünde sevindirdi. Değerli üyelerimiz ve misafirlerimizle güzel sohbetimiz oldu insanlık şehri Diyarbakırımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Allah devletimizin eksikliğini vermesin şehrimize ve ülkemize güzel hizmetler yapılmaktadır. İnsanlıktan hiçbir zaman zarar gelmemiştir onun için bu güzel günlerin kıymetini bilelim. İki günlük dünyada güzelliklerle anılalım hepinizin mübarek kurban bayramınız kutlarım cenabi Allah size tüm müslümanlara sağlık sıhhat versin" diye konuştu. 
  





HABER .YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.