GENEL Haber Girişi : 13 Ağustos 2019 21:12

Erdemliler Hareketi Derneğinde Muhteşem Bayramlaşma.

Erdemliler Hareketi Derneğinde Muhteşem Bayramlaşma.
Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı Kurban Bayramı’nda da devam etti.
İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Atilla Kaymaz, “Her Bayram Gönül dostlarımızın sevgisine ve ilgisine Mazhar olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl başkanlığının geleneksel hale getirdiği bayramlaşma programı birçok derneğe örnek oluyor. Kurulduğu günden bugüne ara vermeden bayramlarda , birlik ve beraberlik olgusunu pekiştirmek adına organize edilen bayramlaşma programları her bayram daha coşkulu bir hal almaya başladı.



Diyarbakır’ın her kesiminden insanın yer aldığı bayramlaşma programına iş adamları esnaf, öğrenci, memur, akademisyen, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılım gösterdiği bayramlaşma proğramı büyük bir coşku ile gerçekleşti. 
Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır il Başkanı Atilla Kaymaz Diyarbakır’da ilklerin yaşanmasına öncülük etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. 



Başkan Kaymaz, “Bayramlar küskünlerin barıştığı, insanların birbiri ile tanışıp kaynaşmaları için uygun ve anlamlı günlerdir, herkesin bu anlamlı bayram günlerinde birbirlerine sevgiyle, kardeşçe ve kucaklaşarak yaklaşımlarının yaşadığımız toplumu daha anlamlı hale getirdi” diye konuştu.


  
Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Sur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Süleyman Ergin ise, “Kurban bayramının barış ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi noktasında anlamlı bir gün olduğunu Müslüman kardeşlerimin bildiği üzere bayramlar küslerin, dargınların ve birbiri ile kavgalı olanların her şeyi unutup barıştığı bir gündür. Atilla Kaymaz başkanımız Erdemliler Hareketi Derneği İl Başkanı olarak Diyarbakır’da hep iliklerin öncüsü olmayı kendisine şiyar edilmiş başarılı  bir arkadaşımız ve kardeşimizdir.



Bugüne kadar yapmış olduğu insani yardım faaliyetleri ile  adından sıkça söz ettirmiştir. Bayram gibi özel bir günde Diyarbakır halkına açık bir bayramlaşma programını organize ederek bir çok insanımızın bir biri ile tanışıp kaynaşmasına vesile olduğu için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.



Bayramları anlamlı kılan insanların bir birlerini ziyaret etmeleridir bu imkanı bizlere ve Diyarbakır halkına sunduğu için kendisine yürekten şükranlarımı sunuyorum. Bayramlaşmaya gelen değerli arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ederim” dedi.



Başkan Atilla Kaymaz “Her Bayram Gönül dostlarımızın sevgisine ve ilgisine Mazhar olmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.” TEŞEKKÜRLER DİYARBAKIR. 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.