GENEL Haber Girişi : 25 Nisan 2019 15:36

Ergani Ak Ocaklar Başkanlığı’na Mehmet Güneş getirildi

Ergani Ak Ocaklar Başkanlığı’na Mehmet Güneş getirildi
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi AK Ocaklar İlçe Başkanlığı törenle açıldı. Merkezi Ankara’da bulunan AK Ocaklar, Türkiye’de il ve ilçelerde teşkilatlanmasına tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok il ve ilçede teşkilatlanmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Ocaklar Di
 Ergani AK Ocaklar İlçe Başkanlığı binasının açılışına AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, AK Ocaklar Diyarbakır İl Başkanlığı yönetimi kadın kolları ve gençlik kolları, AK Parti Ergani İlçe Belediye Başkan Adayı Vahit Güvensen, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernekler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Gerçekleşen programda konuşan AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, "AK Ocaklar, bir sivil toplum kuruluşu olarak sorumluluk alıyor ve ülke, millet sevdalılarına hizmetkar olmaya devam ediyor" dedi.  
 


 
Daha sonra söz alan AK Ocaklar Ergani İlçe Başkanı Mehmet Güneş konuşmasında, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, teşekkür ederek "Ergani AK Ocaklar Başkanı olarak elimden gelen hizmeti sunmaktan asla vazgeçmeyeceğim. Bana bu görevi layık gören AK Ocaklar Genel Başkanımız Hakan Yiğit'e çok teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle bu görevi onurlu bir şekilde yapacağım. Ergani ilçemizde çok güzel hizmetler yapacağım. Kapımız devletini, milletini, bayrağını seven herkese açık. Bizler halka hizmet için varız, dini, dili, ırkı ne olursa olsun halkımız için elimizden geleni yapacağız. Emekli, yaşlı, engelli esnafımızın, gençlerimizin yanında olacağız. Ergani ilçemizde kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip görüş alış verişinde bulunacağız.  
 
 

 
 
Halkımıza hizmet bizler için onurdur el birliği ile yumak olan sorunları çözmek için var gücümüzle hep birlikte mücadele edeceğiz. Bizler davamız uğruna, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürümeye her zaman hazırız hepimiz kardeşiz. Ergani’ye hizmet benim için onurdur düşenin dostu olacağız fakir fukaranın her zaman yanında olacağız. Erganimize hayırlı olsun" diye konuştu. Mehmet Güneş kimdir? Mehmet Güneş Ergani’de doğup büyüyen 13 yaşından bu yana tekstİl işi ile uğraşan evli 1 çocuk babasıdır. 
 
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.