GÜNDEM Haber Girişi : 16 Nisan 2023 20:53

ERGİN.ÖMRE BEDEL BİR GECEYE DAHA KAVUŞTUK

ERGİN.ÖMRE BEDEL BİR GECEYE DAHA KAVUŞTUK
D.BAKIR/ Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, Kadir Gecesi’nin birçok hikmetlerle dolu olduğuna dikkati çeken Sur Özergin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Süleyman Ergin şunları söyledi: ‘Gecesi ayrı gündüzü ayrı faziletli olan Kadir Gecesi’ni bir kez daha idrak edeceğiz. Kuşkusuz, bu Mukaddes Gece, beşeriyetin idrak edemeyeceği güzellikleri de beraberinde getirmektedir.


Rahmet, merhameti ve mağfireti sonsuz Yüce Rabbim’in bizlere bahşettiği lütuflardan biri olan Kadir Gecesi’ni en iyi şekilde değerlendirmek için hepimiz gayret göstereceğiz.
Ömre bedel bir gece olan Kadir Gecesi, Cenab-ı Allah’ın, bizlere sınırsız fırsatlar bahşettiği, hayır kapılarının sonuna kadar açıldığı, kutlu bir zaman dilimidir.


Yüce Rabbimiz’e dualarımız, niyazlarımızla yönelerek, günahlarımızın affı için tövbe ve istiğfar edeceğiz. Son yıllarda yaşadığımız bulaşıcı hastalıklar, doğal afetler, sel baskınları ve deprem hadiselerinde hayatlarını kaybedenler ile, bütün vefat etmişlerimizi Rahmetle yad edeceğiz. Yetimlerin başını okşayarak, aile büyüklerimize ve akrabalarımıza Sıla-i Rahim yapacağız.


Tıpkı iki Cihanın Peygamberi Hazreti Muhammed’in (S.A.V.), yaptığı gibi, bu Mukaddes Kadir Gecesi, İbadetlerimiz, Zikirlerimiz, Dualarımız, Sabah Ezanına kadar ulaşsın. Kadir Gecesi, kalplerimizin arınması, manevi duygularımızın doruğa çıkması için eşsiz bir imkân ve fırsatlar zinciri sunmaktadır. Bu mübarek gecenin, Rahmet ve bereketini iyi değerlendirerek, saygı ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünü daha fazla öne çıkarmaya çalışacağız.


Cenabı Rabbim’den; bu müstesna gece hürmetine, başta vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün inananlara rahmet, merhamet ve mağfiret niyaz ediyor, yaşadığımız bir hayli sıkıntılı ve zorlu sürecin sona ererek, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günlere, yeniden kavuşmamızı niyaz ediyorum’.