GENEL Haber Girişi : 29 Ağustos 2022 23:58

ESARET ALTINA ALINAMAYACAĞIMIZIN BELGESİDİR 30 AĞUSTOS

ESARET ALTINA ALINAMAYACAĞIMIZIN BELGESİDİR 30 AĞUSTOS
D.BAKIR/ A İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özcan İleri,30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, bu tarihi zaferin, vatanımıza kem gözle bakanların bir kez daha hüsrana uğratıldığı, tarihin akışını yönlendiren, önemli bir kilometre


Özcan İleri, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli destanlarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, aynı zamanda bütün ulusumuzun, sarsılmaz İmanı’nın bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Bu tarihi zaferle, dört bir yanı şehitlerimizin kanlarıyla sulanan Vatanımız üzerinde asla boyunduruk kabul etmeyeceğimizi bir kez daha tüm dünyaya deklare ettiğimizi belirten Özcan İleri, hissiyatını şu sözlerle ifade etti:

Birliğimiz, dirliğimiz ve hayat hakkımıza göz koyan gafiller bu tarihi süreçten kesinlikle ders ve ibret çıkarmalıdır. Mazisi eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şerefle dolu milletimizin, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Anadolu’yu Vatanımız olarak bir kez daha tescillediği ve Cumhuriyetimizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 100. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 1919 yılında Samsun’da yaktığı İstiklal ateşi, Kurtuluş Savaşımıza giden yolu açmış ve Büyük Taarruzla bu kutlu mücadele taçlandırılmıştır. Bu zafer Anadolu insanının, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekün verdiği onurlu bir mücadelenin eseri, halkımızın bağımsızlık ruhu ve hürriyet sevdasının ilanıdır.

Bugün de milletimiz, esarete ve yıldırmaya karşı birlik ve dayanışma içinde karşı koyma azim ve kararlılığındadır. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarını, Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz’.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.