GENEL Haber Girişi : 07 Kasım 2018 00:32

Fatma Coşar Yenişehir Belediye Başkanlığı'na aday

Fatma Coşar Yenişehir Belediye Başkanlığı'na aday
Milli Birlik Ve Kardeşliğe Çağrı Federasyonu Genel Başkanı Fatma Coşar Yenişehir Belediye Başkanlığı'na aday olacağını belirterek, "Eğer fırsat tanınırsa ben Diyarbakır'da artık bazı şeylerin değişeceğini yürekten söyleyebilirim. Rabbim utandırmasın. Hayı
31 Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi, belediye başkanı olmak isteyen adaylar birer birer ortaya çıkmaya başladı. Bugün itibariyle aday adaylık başvurularının başladığı AK Parti İl ve İlçe Başkanlıklarında hareketli günler yaşanırken, yeni yeni aday adayları da ortaya çıktı. Yıllardır Diyarbakır'da siyaset yapan ve son olarak Milli Birlik Ve Kardeşliğe Çağrı Federasyonu Genel Başkanlığı görevini yürüten Fatma Coşar'da Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi'nden aday adayı olacağını belirtti. 
  



Diyarbakır'a çeşitli alanlarda hizmet etmenin gururunu yaşadığını bu kezde belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini belirten Coşar, "Ben yıllardır bu partide dönem dönem zor şartlarda hizmet verdim. Diyarbakır'a katabilecek şeylerim olduğuna inanıyorum. Tabi Allah nasip ederse adaylık verilirse çok farklı yeni nesil yerel bir siyaset anlayışı, yeni nesil siyasi bir söylemle ben çok güzel bir ambiyans yakalayacağımıza emimin. Mutlaka başka aday adayları olacaktır. Bizden iyi yapabilecek mutlaka aday adaylarımızda çıkacaktır. Nihayetinde bu işe genel merkez ve ilgili merciler karar verecektir. Ben talebimi, fikrimi ortaya koymuş oldum. Eğer o fırsat tanınırsa ben Diyarbakır'da artık bazı şeylerin değişeceğini yürekten söyleyebilirim. Rabbim utandırmasın. Hayırlısı olsun. Olamasa da bizim için çok önemli değil, partimizin her alanında hizmetimize devam edeceğiz” dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.