GENEL Haber Girişi : 06 Kasım 2019 16:01

Fatma Gökalp: Sağlık çalışanlarının sorunlarını asgariye indireceğiz

Fatma Gökalp: Sağlık çalışanlarının sorunlarını asgariye indireceğiz
MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Temsilcisi Fatma Gökalp açıklamalarda bulunarak, kurucu dava arkadaşları ile birlikte görevlerini en iyi şekilde yapmak için bütün güçleri ile çapa sarf ettiklerini belirtti. 18 yıldan bu yana yaşadığı Diyarbakır’da, Gazi Yaşa
MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Temsilcisi Fatma Gökalp açıklamalarda bulunarak, kurucu dava arkadaşları ile birlikte görevlerini en iyi şekilde yapmak için bütün güçleri ile çapa sarf ettiklerini belirtti. 18 yıldan bu yana yaşadığı Diyarbakır’da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kanser Tarama Birimi’nde görev yapmakta olan Fatma Gökalp, daha önce de önemli bir ünitede Birim Sorumlusu olarak başarıyla görev yaptı.

Görev yaptığı süre zarfında sağlık çalışanlarının sorunlarını yakından gördüğü ve sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulabilmek adına çalışmalar yapabilmek için MİL-SEN Konfederasyonu’na bağlı MİL SAĞLIK-SEN Diyarbakır İl Temsilciliğini ekip arkadaşları ile kuran Fatma Gökalp, görevini en iyi şekilde yapmak için, bütün gücüyle çaba sarf etmeye devam ediyor. Adanmışlık ruhuyla, gerek mesleğini ve gerekse sendikal faaliyetlerini başarıyla sürdüren Fatma Gökalp, “Bilindiği üzere, gerek İlimiz ve Bölgemiz ve gerekse Ülkemiz genelinde sağlık çalışanlarının sorunları var.  


  
Başta sağlık çalışanlarımızın uğradıkları şiddet olmak üzere, iş sağlığı ve iş güvenliği gibi yaşanan hayati sorunlara çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemek amacıyla kurduğumuz MİL-SEN Konfederasyonu’na bağlı MİL SAĞLIK-SEN’e gösterilen ilgi, her geçen gün artıyor” dedi. “Ahlaklı, adaletli, Maneviyatlı, İlkeli ve liyakatlı bir düzen için yola çıktık” Sendikalarının çok yönlü olarak çalışmalarına başladıklarını da sözlerine ekleyen Gökalp, “Merkezi Ankara’da bulunan sendikamız, Mayıs 2019 yılında kurularak, sendikal çalışmalarına çok yönlü olarak start verildi. 
 

 ‘Manevi,İlkeli ve Liyakatli Sendikacılık Anlayışıyla’ çıktığımız bu kutlu yolculukta, kısa zaman zarfında geldiğimiz nokta, bizim son derece umut verici. Ahlaklı, adaletli ve liyakatli yeni bir kamu düzeni için yola çıktık. Genel Başkanımız sayın Şenol Gemici’nin sık sık vurguladığı gibi, ‘Yüreğimize yürek koyacak, tüm kamu çalışanı memur arkadaşlarımızı bizimle gönül bağı kurmaya davet ediyoruz.



Hak ve Adalet arayışımız, bizim çıkış noktamız” diye konuştu. “İşine sevdalık kurucu üyelerimiz var” İşine sevdalı kurucu üyeleri ile yola çıktıklarını da belirten Gökalp, “Bu şiar etrafında, bütün gönüldaşlarımızla birlikte var gücümüzle gayret sarf edecek, hep daha iyi ve güzeli hedefleyeceğiz. Ergin Duran, Ömer Tapancı, Murat Filiztekin, Gülistan Güzel ve Onur Aslan gibi, işine sevdalı kurucu üye, arkadaşlarımızla beraber il temsilciliğimizi yönetim kurulumuzu oluşturmuş bulunmaktayız. Mesleğimiz için, Çocuklarımız için, Geleceğimiz için çaba gösteriyor ve bütün Türkiye genelinde hızla teşkilatlanıyoruz. Sendikamızın İlimiz, Bölgemiz ve tüm ülkemize hayırlara vesile olmasını, Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.