GENEL Haber Girişi : 18 Haziran 2023 13:44

FEDAKÂR VE CEFAKÂR BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

FEDAKÂR VE CEFAKÂR BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
Güçlü Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu,

‘Babalar Günü’ dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, babalık müessesesinin ömür boyu süren Azim, sabır ve fedakârlıkla yoğrulan bir mücadeleyi kapsadığına dikkati çekti. 

 
Yazılı bir mesaj yayınlayarak, Babalar Günü’nü kutlayan Güçlü Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu , duygularını şöyle dile getirdi: ‘Hayatları boyunca, ailesi ve çocukları için her türlü fedakârlığı göze alan, çoğu zaman yaşadıkları sorunları ailesine aksettirmeyerek, onları en iyi şekilde yetiştirip hayata hazırlamayı şiar edinmiş babalarımızın yaşamı, birer başarı hikâyesidir. 
 
Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizleri onurlandıran babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutarak, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirelim. Bu doğrultuda bütün babalarımıza, Yüce Allah’tan, hayatları boyunca sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler niyaz ediyor, vefat etmiş babalarımıza ise rahmet ve merhamet niyaz ediyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.