GENEL Haber Girişi : 18 Mart 2019 15:05

Fırat Mahallesi Muhtar Adayı Altındağ durdurak bilmiyor

Fırat Mahallesi Muhtar Adayı Altındağ durdurak bilmiyor
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır’ın merkez ilçesi olan Kayapınar ’a bağlı Fırat Mahallesi’nden muhtar adayı olan Ali Altındağ, durdurak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Diyarbakır’ın merkez ilçesi olan Kayapınar’a bağlı Fırat Mahallesi’nden muhtar adayı olan Ali Altındağ seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev gezilerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi’nde doğan ve ambalaj sektöründe esnaflık yapan Diyarbakır Ticaret Odası yönetiminde de görev yürüten Muhtar Adayı Ali Altındağ muhtarlık yarışında açık ara önde gidiyor.  
 
 
“SEÇMENLERİME LAYIK BİR MUHTAR OLACAĞIM”  
 
10 binden fazla vatandaşla görüşen ve desteklerini istediğini belirten Fırat Mahallesi Muhtar Adayı Ali Altındağ, “Hizmet için varız, mahallemizde çok sorunlar var ve mahallemiz sorun yumağı haline gelmiş. Halkımızın gönlünü almamız lazım hizmeti kapılarına götürmemiz lazım dini dili ırkı ne olursa olsun hiç kimseyi yadırgamamız lazım. Halkımıza hizmet bizler için onurdur derdimiz hizmettir insanlıktır el birliği ile ben değil hep birlikte güzel hizmetler yapacağız.  
  

 
 
Şuana kadar 10 binden fazla yakınımız, dostumuz, arkadaşımız .mahalle sakinleri ve halkımız ile görüştüm kendilerinden destek istedim. İnşallah kendileride bana sahip çıkarlar bende kendilerine layık olmaya çalışacağım. Esnaftan ilgi çok fazla kolay kolay kimse kırmıyor seni muhtar yapacağız söylüyorlar Allah razı olsun tüm dostlardan kısmetse muhtar oluruz” diye konuştu. 
  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.