GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2024 18:02

Fırat Seydaoğlu: Eğil'in Geleceği İçin Çalışıyor

Fırat Seydaoğlu: Eğil'in Geleceği İçin Çalışıyor
Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'nde AK Parti'den belediye başkan adayı olan ve TPAO Eğil Birimi'nde Makine Mühendisi olarak görev yapan Fırat Seydaoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seydaoğlu, Eğil'i kapı kapı, sokak sokak dolaşarak projeleri

AK Parti Eğil Belediye Başkan Adayı Fırat Seydaoğlu'nun seçim çalışmaları, yoğun bir tempo içerisinde sürüyor. Eğil'in her köşesini ziyaret eden Seydaoğlu, halkın sorunlarını dinliyor, beklentilerini öğreniyor ve çözüm önerilerini paylaşıyor.

 

Eğil halkı, Seydaoğlu'nun projelerine büyük ilgi gösteriyor. Kendilerine daha iyi bir yaşam alanı sunma vaadiyle halkın karşısına çıkan Seydaoğlu, her fırsatta halkla buluşarak projelerini anlatıyor. İlçenin sorunlarını çözmek ve kalkınmasına katkıda bulunmak için çaba gösteren Seydaoğlu, halkın desteğini kazanmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gittiği her yerde kalabalık bir karşılama ile karşılaşan Seydaoğlu, halkın ilgisi ve teveccühü karşısında memnuniyetini dile getiriyor. Vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Seydaoğlu, onların görüşlerini dikkate alarak daha etkili ve verimli projeler geliştirmeye gayret ediyor.

TPAO Eğil Birimi'nde Makine Mühendisi olarak görev yapan Seydaoğlu, mesleki birikimi ve tecrübesini belediyecilik alanında da kullanarak ilçenin kalkınması için çalışıyor. Halkın desteğiyle belediye başkanı seçilmesi halinde, ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda daha ileri bir noktaya taşınacağına inanan Seydaoğlu, bu doğrultuda yoğun bir çaba harcıyor.

Eğil halkı, Seydaoğlu'nun samimiyeti, çalışkanlığı ve vizyonuyla ilçenin geleceği için umutlanırken, Seydaoğlu da halkın desteğiyle ilçeye güzel günlerin kapılarını aralamayı hedefliyor.

Fırat Seydaoğlu kimdir?

 

Fırat Seydaoğlu kimdir? 20 Nisan 1980 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Diyarbakır İnönü İlköğretim Okulu’nda eğitimine başlayan Seydaoğlu daha sonra Gazi Ortaokulunu bitirdi. Lise eğitimini Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamlayan Seydaoğlu, ardından Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi.

2000 - 2012 yılları arasında TPAO Batman Bölge Müdürlüğü’nde Makine Mühendisi olarak görev yapan Seydaoğlu,
2012 – yılından beri TPAO Eğil Birimi’nde Makine Mühendisi kadrosunda Kamp Şefi olarak görev yapmakta. Seydaoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.